Umbrosa

Umbrosa

Ingetogen eenvoud, eigentijdse elegantie en uitzonderlijke prestaties kenmerken Umbrosa, een Belgische fabrikant van ultramoderne paraplu's en parasols. De kleine organisatie herdefinieert de vorm en functie van middenpaal- en vrijdragende paraplu's door materialen van de hoogste kwaliteit te gebruiken om de visie van veelgeprezen internationale ontwerpers te realiseren. Umbrosa's zorgvuldig samengestelde lijn legt de nadruk op kwaliteit boven kwantiteit: elke paraplu is een wonder van ergonomie en getuigt van een puur design. Zoals paraplu's ons beschermen tegen de elementen, zo zet het team van Umbrosa zich ook in voor de bescherming van het milieu. Daarom wordt het volledige productieproces, van ontwerp tot eindproduct, in België vervaardigd. Deskundige technische begeleiding en betaalbare vervangende onderdelen zorgen ervoor dat uw Umbrosa-schaduwoplossing deel uitmaakt van de duurzame luxebeweging.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart