TODUS

TODUS

Dongo modulaire sofa is een gezellige, comfortabele sofa, ontworpen door Studio Segers om eindeloze mogelijkheden te bieden voor maatwerk, waardoor hij perfect is voor buitenruimtes van alle maten en vormen. Hij is opgebouwd uit een reeks modules die naadloos in elkaar passen. De individuele hangende frames kunnen eenvoudig worden losgemaakt en opnieuw worden ingedeeld, waardoor het eenvoudig is om de look van je buitenruimte te veranderen.

De bank is gemaakt van weerbestendige materialen van hoge kwaliteit. Met zijn slanke roestvrijstalen frame en comfortabele gestoffeerde kussens biedt hij de perfecte combinatie van comfort, design en duurzaamheid. De bank wordt geleverd met een reeks extra tafels die geïntegreerd kunnen worden en van Dongo een veelzijdige oplossing maken voor iedereen die op zoek is naar een mooie en functionele buitenruimte.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart