Royal Botania

Royal Botania

Denk je dat aluminium niets nieuws is? Denk dan nog maar eens na. De Alura collectie is net een stuk groter en veelzijdiger geworden met het nieuwe Modular Lounge systeem. Je kunt kiezen uit een combinatie van drie verschillende onderstellen (800, 1600 en 2400 mm lang) en deze in elke gewenste opstelling met elkaar verbinden met behulp van de modulaire rug- en armleuningen. Deze verbindingsstukken bevatten ook lage poten, die aan de voet van de stoelen kunnen worden bevestigd of met een van de twee maten lage tafelbladen kunnen worden gebruikt. Met slechts drie onderstellen, twee tafelbladen en negen verschillende armleuningen en verbindingsstukken kun je elke combinatie van loungemeubels en losse stoelen samenstellen. L-vormig, U-vormig of in een rechte lijn – met of zonder armleuningen. De keuze is aan jou. Zodra je je opstelling hebt ontworpen, kies je uit vijf verschillende basis- en rugkussens, die allemaal verkrijgbaar zijn in ons volledige kleurengamma. Er is iets voor elke smaak. Met het stijlvolle zwarte frame en de nadruk op strakke, hoekige lijnen heeft Alura Lounge zowel een onderscheidende als moderne uitstraling. Gasten zullen het zeker opmerken om de juiste redenen.


Fout: Contact formulier niet gevonden.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart