RODA

RODA

Dertig jaar ervaring die opvalt op de internationale markt met een geweldig design en een focus op milieu en persoonlijk welzijn: dit is het DNA aan de basis van RODA, een Lombardisch bedrijf waarvan de oorsprong stevig geworteld is in de fijnste Italiaanse traditie van vakmanschap, samenkomt met de passie van degenen die buitenmeubilair herinterpreteren voor de hoogste kwaliteitsprestaties. Het merk is snel uitgegroeid tot een symbool van Made in Italy-expertise en heeft zich uitgebreid met twee vestigingen in Amerika en Azië. De catalogus voor 2023 wordt gepresenteerd met een combinatie van die signaturesavoir-faire en het merk van grote hedendaagse ontwerpers, die leven geven aan een nieuwe collectie buitenmeubilair die de schoonheid van het leven omringd door de natuur vastlegt.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Share this post

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart