GART

GART

De Ginosa Poltrona easy chair van het Italilaanse Gart is een prachtige outdoor loungezetel waarin het heerlijk relaxen is. Het ergonomische design zonder harde steunpunten zorgt ervoor dat je geniet van een superieur zitcomfort. De Ginosa collectie is gemaakt van weerbestendige en onderhoudsvriendelijke stoffen, zodat je het hele jaar van je tuinmeubelen kan genieten.

De Ginosa Poltrona easy chair is verkrijgbaar in verschillende stoffen, waaronder deze uitvoering in 'plain velours brown'. Hij is uitstekend te combineren met de Ginosa pouf (95x60cm), chaise longue (170x100cm) of divano (160x95cm). Informeer ernaar in onze showroom.

Afmetingen: 100x95xH70 cm / Zithoogte 40 cm

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart