Vier bijzondere gelegenheden in een buitengewoon kader

Vier bijzondere gelegenheden in een buitengewoon kader

Een veelzijdige creatieve ruimte, twee luxueuze lofts en een prachtige ligging in het landelijke Meigem: de eventlocatie van Bonhommes heeft alles om jouw feest, meeting, presentatie of workshop onvergetelijk te maken. Het concept werd bedacht door outdoor designspecialist Rechts van de kerk en laat je toe elke bijzondere gelegenheid op maat in te vullen.

In het voorjaar van 2021 opende Bonhommes de deuren in Meigem, een charmant dorp tussen Deinze en Nevele. De unieke evenementenruimte biedt een oase van rust en is te huur voor zowel privé- als bedrijfsevenementen. Organiseer je een vernissage of belangrijke vergadering? Of vier je een verjaardag, huwelijk of ander familiemoment dat je niet zomaar voorbij wil laten gaan? Bij Bonhommes reken je naast een oogstrelende setting ook op een onberispelijke organisatie zodat je ten volle kan genieten van jouw special event.

PROFESSIONEEL OP SMAAK GEBRACHT

Om je gasten culinair te verwennen, werkt Bonhommes samen met topcateraars en chefs die elke wens aankunnen. Een hapjesbuffet, diner, brunch of lunch? Elke formule én keuken is mogelijk: van Frans tot Aziatisch over een meergangenmenu op sterrenniveau. Zelfs voor kleine gezelschappen vanaf zes personen kan de catering alsook de aankleding van de tafels en de ruimte gepersonaliseerd worden. Maar themafeest of niet, je mag ervan uitgaan dat het interieur tot in de puntjes verzorgd is dankzij de professionele hand van Rechts van de kerk. Een stijlvolle mix van designmeubilair, natuurlijke materialen en een tikkeltje kunstzinnigheid garandeert een exclusieve doch intieme sfeer, terwijl het kleurrijke decor van de overdekte patio uitnodigt tot zomerse avonden van zalig nietsdoen.

LUXELOFTS VOOR EEN WEEKENDJE LEIESTREEK

Geheel in lijn met dat ontzorgende gevoel kan je bij Bonhommes ook twee magnifiek afgewerkte lofts reserveren voor een verblijf van één of meer nachten. De combinatie met het gebruik van de eventruimte is geen must: je vindt er net zo goed een ideale uitvalsbasis om de prachtige Leiestreek te ontdekken tijdens een romantisch weekendje weg. Beide lofts zijn voorzien van een aparte slaapkamer, een ruime badkamer en keuken, en een knusse woonkamer met zitgedeelte en leeshoek. De loft op de eerste verdieping doet daar nog een slaapkamer bovenop, die beschikbaar is bij boekingen voor drie of vier personen. Proeven van de beste producten uit de regio? Optioneel voeg je een heerlijk BONHOMMES PASTORIESTRAAT 10C 9800 MEIGEM (DEINZE) 0475/53 53 99 INFO@BONHOMMES.BE WWW.BONHOMMES.BE ontbijt met vers brood, ontbijtkoeken en ander lokaal lekkers aan je overnachting toe. Wie Bonhommes beter wil leren kennen, is eveneens welkom op de events die gedurende het jaar op eigen initiatief georganiseerd worden. Een wijnproeverij, miniconcert of tapasavond bijwonen? Hou zeker de online agenda op bonhommes.be in de gaten en volg @bonhommes.meigem op Instagram voor de laatste nieuwtjes.


BONHOMMES PASTORIESTRAAT 10C 9800 MEIGEM (DEINZE) 0475/53 53 99 INFO@BONHOMMES.BE WWW.BONHOMMES.BE

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart