Ervaar ‘gründlichkeit’ bij Rechts Van De Kerk

Ervaar ‘gründlichkeit’ bij Rechts Van De Kerk

Het Duitse merk Dedon is ondertussen ruim 30 jaar bekend voor de ‘Dedon Fibre’. Een eigen, unieke gevlochten vezel die verwerkt wordt in hun tuinmeubilair. Hoewel zij trouw blijven aan deze vezel, werken ze in 2024 ook met tal van andere hoogkwalitatieve materialen. Kom de collecties ontdekken bij Rechts van de kerk. Wij zijn trots dat wij de titel ‘Dedon Concept Store’ mogen dragen.

In 2024 zijn er tal van uitbreidingen op de bestaande collecties én worden er ook een aantal nieuwigheden voorgesteld. Tussen de nieuwe kleuren en modellen vindt u gegarandeerd dé perfecte look voor uw tuin of terrras.

Nestrest, ondertussen een echt design-icoon, onderging een verfrissende update voor dit seizoen. De organische structuur van dit zitmeubel biedt een gevoel van gezelligheid en bescherming. Het design is een ware streling voor het oog. Het perfecte meubel dus om even in te ontspannen of te mediteren. Deze buitensofa is verkrijgbaar als hangend of staand element en is mede door de recent toegevoegde derde kleur ‘Olive’ een schot in de roos.

Maar het zijn niet enkel de gepatenteerde vezels die een specialiteit vormen bij Dedon. Ook teakhout wordt vaak gebruikt in de collecties. De gerenommeerde Britse ontwerpers Edward Barber en Jay Osgerby ontwikkelden de Tibbo-collectie. Deze past perfect in een tijdperk waarin binnenen buitenruimtes meer en meer ‘versmelten’. Dedons eerste volledige collectie in teakhout straalt waar vakmanschap uit. Het lichte ontwerp zorgt voor elegantie en puurheid. Deze opmerkelijke collectie omvat tafels, stoelen en een comfortabele, royale sofa.

Ook de Kida-collectie, van de hand van Stephen Burks, omvat meubelen die tegelijk mooi zijn én erg aangenaam om in te zitten. De organische open vormen, zijn luchtig en licht. De zachte kussens maken het comfort-gevoel compleet.

De Mbrace-collectie blijft ook in 2024 een vaste waarde in ons aanbod en is nog steeds verkrijgbaar in aluminium of in teakhout. Naast de hoge en lage lounge zetels zijn er ook chaise-longues, stoelen, tafels en zelf een schommelstoel. De vele kleur- en materiaalcombinaties bieden elk wat wils.

Bij Rechts van de kerk geven we steeds graag advies, hoe groot of klein uw aankoop ook is. We helpen u graag verder met uw project. Niet alleen in België, maar ook in het buitenland. Onze showroom te Meigem, bij Deinze, is uniek. Bezoek de tuin met mooie bijgebouwen, waar je onze collecties in alle rust kan ontdekken. Zeker een vrijblijvend bezoekje waard!

We zijn gemakkelijk bereikbaar via de E40, afrit 12 Nevele. Er is parking voor de deur. U bent van harte welkom!


RECHTS VAN DE KERK

PASTORIESTRAAT 3 9800 MEIGEM (DEINZE) 0475/53 53 99

INFO@RECHTSVANDEKERK.BE WWW.RECHTSVANDEKERK.BE

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart