TRIBÙ, een belgische topper

TRIBÙ, een belgische topper

Ook in 2024, brengt Tribù, een aantal nieuwigheden op de markt. Dit Belgische merk heeft reeds meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van high-end tuinmeubelen. Ondertussen groeide het familiebedrijf uit tot een internationale speler. Uiteraard zetten we dit topmerk graag in de kijker bij Rechts van de kerk. Hun kenmerkende stijl komt tot stand door een combinatie van uitgepuurd design en oerdegelijke materialen, die de meubelen een tijdloos karakter geven.

Vorig jaar verraste het met de Ukiyo-collectie, waarbij de Italiaanse ontwerpster/ architecte Monica Armani zich liet inspireren door Japan. Het was daar dat zij een fascinatie ontwikkelde voor de vormen van de lokale architectuur. Zij verwerkte deze inspiratie in een reeks tafels, stoelen en ligbedden in teakhout. Dit materiaal sluit naadloos aan bij de stijl en filosofie van het Belgische merk Tribù. De stoelen kan je voorzien van een stijlvol kussen. Hiervoor kan je kiezen uit een ruim aanbod kleuren.

De Suro-collectie van de Franse ontwerper Christophe Delcourt heeft een tastbaar palet van materialen en kleuren die perfect aansluiten bij de andere elegante meubelen van Tribù. Suro staat voor stevig zitmeubilair uit teakhout of aluminium. Deze materialen vormen een perfecte symbiose met de tijdloze bekleding in gevlochten touw.

De Otto-collectie, van de Belgische ontwerper en interieurarchitect Marc Merckx, is geïnspireerd op het ritmische, geribde patroon dat je ook terug kan vinden bij de Italiaanse tapkasten uit de jaren ’40. Net zoals zuilen uit de klassieke oudheid ondersteunen de twee robuuste, elegante poten in teakhout een rechthoekig tafelblad dat verkrijgbaar is in keramiek en natuurlijk travertijn. De tafel met een rond tafelblad heeft dan weer één centrale ‘zuil’. Het resultaat is een duurzaam en tijdloos ontwerp dat zich perfect thuis voelt in de meest uiteenlopende tuinen.

Monsieur Tricot is een ware klassieker van Tribù. Deze toffe verlichtingselementen geven elk terras een zachte, warme gloed. Een must-have voor de zomer. De collectie is van de hand van de Belgische designer Illia Eckhardt en bestaat uit zowel hanglampen als uit vloerlampen. Je kan kiezen uit vier uiterst stijlvolle kleuren.

In 2024 brengt Tribù opnieuw twee geheel nieuwe reeksen uit met klinkende namen.

Eckhardt ontwierp ook Tribù Mai. De organische vormen van dit gebreide zitelement zijn ontstaan vanuit een ontwerpfilosofie die een intense connectie tussen mens en natuur tot stand wil brengen. Dit vooral door natuurelementen in het ontwerp op te nemen. De manier waarop traditionele breitechnieken worden toegepast, resulteert in een gesofistikeerde, op blaadjes geïnspireerde textuur die subtiel met richtingen speelt. Deze hedendaagse visie toont hoe kan worden geëxperimenteerd met design.

Bij Rechts van de kerk geven we steeds graag advies, hoe groot of klein uw aankoop ook is. We helpen u graag verder met uw project. Niet alleen in België, maar ook in het buitenland. Onze showroom te Meigem, bij Deinze, is uniek. Bezoek de tuin met mooie bijgebouwen, waar je onze collecties in alle rust kan ontdekken. Zeker een vrijblijvend bezoekje waard! RECHTS VAN DE KERK PASTORIESTRAAT 3 9800 MEIGEM (DEINZE) 0475/53 53 99 INFO@RECHTSVANDEKERK.BE WWW.RECHTSVANDEKERK.BE We zijn gemakkelijk bereikbaar via de E40, afrit 12 Nevele. Er is parking voor de deur. U bent van harte welkom!

Volg ons op Facebook, Instagram en Pinterest


RECHTS VAN DE KERK PASTORIESTRAAT 3 9800 MEIGEM (DEINZE) 0475/53 53 99 INFO@RECHTSVANDEKERK.BE WWW.RECHTSVANDEKERK.BE

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart