Horus Gallery

Horus Gallery

Door de geestdrift van Niña Van den Bosch en haar team is Horus Gallery in Sint-Martens-Latem, Knokke en Laren (Nederland) uitgegroeid tot een geliefde galerij waar kunstenaars en toeschouwers zich goed voelen. Het is een vertrouwde plek geworden waar mensen graag binnenwandelen. In alle openheid staan Niña en haar team klaar om mensen te onthalen, te begeleiden en te ondersteunen in hun beleving van de kunstwerken.

Enthousiasme, blijdschap, positiviteit, verwondering en een glimlach, gecombineerd met schoonheid, kwaliteit en professionaliteit van de kunstenaars, het zijn de kenmerken van Horus Gallery.

De galerij is volop in beweging, met veel exposities en nieuwe kunstenaars. Tegelijkertijd blijft Horus trouw aan de kunstenaars die het gezicht van de galerij bepaald hebben.

We blijven ons inzetten om de toeschouwer blij te maken en ze dat gevoel mee te geven naar huis.

Over ons

Een hart voor schoonheid

Horus Gallery in Sint-Martens-Latem is meer dan zomaar een kunstgalerij. Het is een plek waar de kunst optimaal tot haar recht komt in gulle ruimtes met veel licht, in een smaakvol ingericht modelappartement en in de aantrekkelijke tuin met waterpartij en patio. Het interieur en de tuin versterken de kunstwerken en omgekeerd. Het verbindend element is een hart voor schoonheid.

Graag zien

Niña Van den Bosch werkt uitsluitend met kunstenaars waarin ze zelf honderd procent gelooft. “Kunst is erg persoonlijk. Authenticiteit en bezieling, daar draait het voor mij om. Graag zien is het sleutelwoord. Ik hou van mijn kunstenaars en van hun werken. En die liefde geef ik graag door aan andere mensen. Een mooi kunstwerk geeft meerwaarde aan een interieur, zoals omgekeerd ook een smaakvol interieur een kunstwerk beter tot zijn recht kan laten komen. In de tuin toon ik hoe beelden het verschil kunnen maken. Ook kom ik graag bij de mensen thuis om advies te geven over hoe ze een kunstwerk het best kunnen integreren in hun interieur of hun tuin.”

De kracht om te inspireren

Naast de galerij in Sint-Martens-Latem heeft Horus Gallery ook een vaste stek op de Zeedijk in Knokke. “Zo kan ik mijn kunstenaars optimaal kansen geven”, zegt Niña Van den Bosch. “Ik investeer in hen omdat ze dat verdienen. Ik wil ze op de kaart zetten, ook internationaal. Elke kunstenaar heeft zijn eigen stem, zijn eigen palet. Maar wat ze delen is hun menselijkheid, hun waarachtigheid en de kracht om te inspireren. Dat maakt hun kunst zo mooi en waardevol.”

Groei

Een volgende grote stap kwam in 2019 met de opening van een nieuwe vestiging, deze keer in Laren, Nederland. Op een prachtlocatie in dit mooie kunstenaarsdorp richtte Niña haar vierde galerij in, ook hier gekenmerkt door de warme sfeer waarin vaste en gastkunstenaars kunnen schitteren.


Contact

Horus Gallery
SINT-MARTENS-LATEM, LATEMSTRAAT 8

Maandag t.e.m. Vrijdag van 9u tot 18u
Zaterdag, Zondag en feestdagen van 10u30 tot 18u

of op afspraak

tel +32 9 335 06 33 – gsm +32 477 48 23 70
info@horusgallery.com

Horus Gallery
SINT-MARTENS-LATEM, LATEMSTRAAT 5

Maandag t.e.m. Vrijdag van 9u tot 18u
Zaterdag, Zondag en feestdagen van 10u30 tot 18u

of op afspraak

tel +32 9 395 08 88 – gsm +32 477 48 23 70
info@horusgallery.com

Horus Gallery
KNOKKE, ZEEDIJK 697 B-C

Maandag en Vrijdag van 12u tot 18u
Zaterdag, Zondag en feestdagen van 12u tot 18u
Tijdens vakantieperiodes alle dagen geopend van 12u tot 18u

of op afspraak

tel +32 50 61 62 70 – gsm +32 495 29 41 01
info@horusgallery.com

Horus Gallery
LAREN (NEDERLAND), NIEUWEWEG 6

Donderdag – Zaterdag 12u tot 17u

Koopzondagen open

Feestdagen gesloten

of op afspraak

tel +31 352 00 20 10 – gsm +32 477 06 17 72
info@horusgallery.com

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart