Beddenwinkel Moerman Slaapcomfort in Knokke, Brugge & Sint-Martens-Latem, héérlijk zacht slapen en dromen in stijl.

Beddenwinkel Moerman Slaapcomfort in Knokke, Brugge & Sint-Martens-Latem, héérlijk zacht slapen en dromen in stijl.

Handelaar in dromen.

Moerman Slaapcomfort is niet zomaar een beddenzaak. Wij handelen in dromen – al sinds 1946. Elk artikel in onze showroom is met zorg geselecteerd, met het oog op jouw comfort. Van beddengoed tot uitmuntende matrassen die je lichaam zorgvuldig ondersteunen, onze adviseurs begeleiden je in je zoektocht.

Wil je slapen in een zee van ruimte op een hoogwaardige boxspring in koningsformaat? Of zoek je net een ruimtebesparende slaapoplossing voor op je logeerkamer? Bij Moerman Slaapcomfort vind je de perfecte producten voor jouw leven: boxsprings, ruimtebesparend slapen, lattenbodems, spiraalbodems.

Kom eens langs in onze beddenwinkel of contacteer ons voor verdere informatie!

Knokke

LIPPENSLAAN 30 – 8300 KNOKKE

050 60 17 56

In de winkel in Knokke kan u talrijke merken vinden van bedden en matrassen: Auping, Beka, Treca Paris, Devliegher Bedding, Nill Spring, Recor Bedding, Simmons, Tempur, … Ook voor beddengoed werken we samen met vele topmerken: Auping, Brinkhaus, Lakebos, Lysdrap, Essix, House-in-Style.

Sint-Martens-Latem

KORTRIJKSESTEENWEG 37 – 9830 SINT-MARTENS-LATEM

09 286 60 31

De winkel in Sint-Martens-Latem onderscheidt zich door een heel ruim aanbod: op het gelijkvloers is er een Auping Store, op de bovenverdieping is er een mooi aanbod van het luxemerk Treca Paris. Het beddengoed is van Auping, Brinkhaus, Lakebos en Lysdrap.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart