Rechts van de kerk maakt van jouw tuin de gezelligste plek

Rechts van de kerk maakt van jouw tuin de gezelligste plek

Bij tuinmeubelspecialist Rechts van de kerk staan de diverse collecties weer klaar voor een zonnig voorjaar en een stralende zomer. Wij stellen u ook graag dit jaar het allerbeste voor in tuinmeubilair, accessoires, potten, parasols en tuinschermen. Enkel de meest exclusieve nationale en internationale designmerken komen hier aan bod.

We dromen allemaal van de perfecte setting waarin we maximaal kunnen genieten van ons huis en tuin. We hechten steeds meer belang aan de uitstraling van een mooi terras, het zwembad of een eigen wellness. En daar horen vanzelfsprekend ook de gepaste meubelen en accessoires bij.

Door onze jarenlange ervaring, kunnen we u begeleiden in de meest duurzame materialen, de warmste kleuren en mooiste stoffen. Al onze merken zijn ook erg kwalitatief en onderhoudsvriendelijk. We werken enkel samen met betrouwbare partners uit binnen- en buitenland. Stuk voor stuk topmerken waarmee we door de jaren heen een sterke vertrouwensband opgebouwd hebben. Dit resulteert in de beste garantie, prijs en service.

EÉN VAN DIE TOPMERKEN IS HET BELGISCHE TRIBÙ, GEKEND VOOR ZIJN KWALITATIEVE PRODUCTEN

in warme en duurzame materialen. Het gebruik van hout in combinatie met andere natuurlijke materialen kenmerkt hun bijzondere en tijdloze stijl. Zo is er de nieuwe Suro-collectie van de Franse ontwerper Christophe Delcourt. Suro heeft een tastbaar palet van materialen en kleuren die perfect aansluiten bij de andere elegante meubelen van Tribù. Suro staat voor stevig zitmeubilair uit teakhout of aluminium. Deze materialen vormen een perfecte symbiose met de tijdloze bekleding in gevlochten touw.

OF WAT DACHT U VAN OTTO?

Deze collectie, van de Belgische ontwerper en interieurarchitect Marc Merckx, is geïnspireerd op het ritmische, geribde patroon dat je ook terug kan vinden bij de Italiaanse tapkasten uit de jaren ’40. Net zoals zuilen uit de klassieke oudheid ondersteunen de twee robuuste, elegante poten in teakhout een rechthoekig tafelblad dat verkrijgbaar is in keramiek en natuurlijk travertijn. De tafel met een rond tafelblad heeft dan weer één centrale ‘zuil’. Het resultaat is een duurzaam en tijdloos ontwerp dat zich perfect thuis voelt in de meest uiteenlopende tuinen.

En dan is er ook nog Tribù Mai. De organische vormen van dit gebreide zitelement zijn ontstaan vanuit een ontwerpfilosofie die een intense connectie tussen mens en natuur tot stand wil brengen. Dit vooral door natuurelementen in het ontwerp op te nemen. De manier waarop ontwerper Ilia Eckardt traditionele breitechnieken hanteert, resulteert in een gesofistikeerde, op blaadjes geïnspireerde textuur die subtiel met richtingen speelt. Deze hedendaagse visie toont hoe kan worden geëxperimenteerd met design.

EEN ANDERE VASTE WAARDE BIJ RECHTS VAN DE KERK IS DEDON.

De gerenommeerde Britse ontwerpers Edward Barber en Jay Osgerby ontwikkelden voor Dedon de Tibbo-collectie. Deze past perfect in een tijdperk waarin binnen- en buitenruimtes meer en meer samensmelten. Dedon’s eerste collectie in teakhout straalt vakmanschap uit. Het lichte uitstraling van het ontwerp zorgt voor elegantie en puurheid. De opmerkelijke collectie omvat tafels, stoelen en een comfortabele, royale sofa. De Kida-collectie, van de hand van Stephen Burks, omvat meubelen die tegelijk mooi zijn én erg aangenaam om in te zitten. De organische open vorm, is luchtig en licht. De zachte kussens maken het comfort-gevoel compleet.

HET BELGISCHE KWALITEITSMERK EXTREMIS STELT EEN PRACHTIG NIEUW CONCEPT VOOR: PANIGIRI.

Of het nu gaat om een intiem etentje of een groot familiefeest, aan een Panigiritafel is er plaats voor iedereen. Geïnspireerd op de gezellige en hartelijke insteek van het Griekse Panigiri-festival, straalt het slimme design pure gastvrijheid en warmte uit. De tafel nodigt je uit plaats te nemen en te genieten met familie en vrienden. Het veelzijdige ontwerp zorgt er voor dat je de tafel langer kan maken en naar hartelust stoelen, banken en extra elementen kan bijschuiven. De ideale setting voor elke gelegenheid!

GEHEEL NIEUW BIJ RECHTS VAN DE KERK IS HET TSJECHISCHE MERK TODUS.

De moduleerbare sofa Dongo is een comfortabele sofa, ontworpen door het Belgische Studio Segers. Dongo is opgebouwd uit een aantal modules die je naadloos aan elkaar kan koppelen. Dankzij deze vele combinatiemogelijkheden geeft hij iedere buitenruimte vorm. De sofa is gemaakt uit hoogwaardige materialen en door zijn strak ogende karakter biedt hij toch het comfort dat je verwacht van een duurzame buitensofa.

Dat we steeds meer tijd spenderen buitenshuis is algemeen geweten. Het terras en de tuin zijn uitgegroeid tot volwaardige woonruimtes. De Albus-collectie is ontworpen met het woord ‘comfort’ als grootste leidraad. Een ware eyecatcher met het Todus-DNA.

Samen met Studio Segers werkte Todus ook aan een tafelcollectie die fascineert door zijn elegantie. Branta staat voor puur design en mooie materialen, zoals bijvoorbeeld het twaalf millimeter dikke keramische tafelblad.

De Baza-collectie bestaat uit stoelen en sofa’s die eveneens ontworpen zijn door Studio Segers. De stoel biedt de perfecte rughelling en het royale zitkussen maakt het plaatje compleet.

Rechts van de kerk werkt ook al jaren samen met Atelier Vierkant en Domani, twee fabrikanten die beiden prachtige potten maken. Belgisch handwerk dat bijdraagt aan een tijdloze en pure sfeer. Want wat is immers een tuin of terras zonder een mooie pot?

Een warm voorjaar en een prachtige zomer. Daarbij mag een verfrissende schaduw zeker niet ontbreken. De gepaste oplossing bieden we u met de parasols en zonnezeilen van Umbrosa. Belgische topkwaliteit die wordt gekenmerkt door groot gebruiksgemak.

Ook Gloster heeft ook heel wat nieuwigheden in petto. Kom gerust langs ontdek al deze nieuwigheden in onze stijlvolle showroom.

Bij Rechts van de kerk geven we steeds graag advies, hoe groot of klein uw aankoop ook is. We helpen u graag verder met uw project. Niet alleen in België, maar ook in het buitenland. Onze showroom te Meigem, bij Deinze, is uniek. Bezoek de tuin met mooie bijgebouwen, waar je onze collecties in alle rust kan ontdekken. We zijn gemakkelijk bereikbaar via de E40, afrit 12 Nevele. Er is parking voor de deur. Zeker een vrijblijvend bezoekje waard. U bent van harte welkom!

Volg ons op Facebook, Instagram en Pinterest


RECHTS VAN DE KERK PASTORIESTRAAT 3 9800 MEIGEM (DEINZE) 0475/53 53 99 INFO@RECHTSVANDEKERK.BE WWW.RECHTSVANDEKERK.BE

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart