Merk met een missie, Extremis

Merk met een missie, Extremis

Extremis is een merk dat met de voetjes stevig in de West-Vlaamse polder- en zandgrond staat. Het Poperingse bedrijf is het kindje van Kempenzoon en ‘aangespoelde’ West-Vlaming Dirk Wynants. Hij maakte de tuinmeubelproducent tot de designgigant die het vandaag is, en staat nog steeds aan het hoofd ervan. Met een merk die bijna tachtig procent van zijn producten exporteert, mag je toch spreken van een wereldspeler.

De missie van Extremis is duidelijk! ‘Tools for togetherness’creeren. Meubilair dat mensen in staat stelt om zich te verenigen en het gezellig te hebben, overal en bij elke gelenheid. Om het met een quote te zeggen “Maak niets, tenzij het en nodig en nuttig is. En als het dat is, twijfel dan niet om het mooi te maken!”

BISTROO

Bistroo is één aluminium meubel voor twee personen. Zit niet meer tegenover elkaar maar naast elkaar. De ‘dubbele o’ in de naam van het meubel staan daar niet toevallig. De ronde zit- en rugleuningen van het meubel bieden perfecte ondersteuning om zij aan zij de wereld gade te slaan. Voor je is een tafelblad, net genoeg voor twee, met een uitsparing in het midden. Ideaal voor een dienblad met een lekkere espresso of een schuimend biertje op. In een gezellige bar of gewoon thuis op je balkon. Schouder aan schouder zittend met je geliefde terwijl je de weekendkrant doorneemt. Het driepotig ontwerp en de specifieke vormgeving maakt niet alleen dat het extreem stabiel is, maar ook snel stapelbaar. Een pluspunt voor elke restauranthouder, of wie dan ook die van orde houdt.

HOPPER

Andermaal een functionele picknicktafel van Extremis met dat tikkeltje meer. Meer comfort, meer gebruiksvriendelijkheid en meer zitplaatsen. Hopper is vernoemd naar de typische vorm van de ranken van de hoppeplant die net zoals de tafelrand van het meubel afbuigt. Door die eigenaardige vorm ontstaan er vier uitsparingen (of ‘ingangen’) aan elke hoek van de tafel. Natuurlijk niet toevallig want daardoor hoef je niemand te storen bij het plaatsnemen aan Hopper. Meer gebruiksvriendelijkheid: check! Meer comfort voegt de Hopper toe door opnieuw de tafelrand die afbuigt, op die manier kan je probleemloos, comfortabel leunen tegen het Hopper tafelblad. Knap met een gerust hart en zonder pijnlijk lichaam, een uiltje aan de picknicktafel. Daarnaast ontwierp Dirk Wynants voor de Hopper ook een schaduwluifel (Hopper Shade). Geen overbodige luxe op een warme dag. De Hopper is een lange, rechthoekige tafel die er in vier afmetingen is. Een uitvoering voor respectievelijk vier, zes, acht en een kingssize uitvoering van maar liefst tien personen. Ideaal voor familie of vriendenkring. Kies zelf voor een tafelframe in gegalvaniseerd staal, voor extreme duurzaamheid, of liever in gepoedercoat aluminium voor een gestileerde look.

SOL Y LUNA

Neem het zomerse leven licht op met de Sol y Luna, lig overdag in de zon en transformeer het ligbed tot lounger voor een gezellig samenzijn bij het vallen van de avond. Want wie droomt er niet van om die twee heerlijke bezigheden te beoefenen, vanop dezelfde plek! Zonder rugkussens ziet de Sol y Luna eruit als elegant ligbed, voeg er de kussens aan toe en je hebt zitplaats voor drie personen. Haal het uiterste uit die duofunctionaliteit met een handdoekenhouder en gezichtsverduistering voor tijdens het zonnebaden (Sol), en lamp en bijzettafeltjes voor het loungen. (Luna) De Sol y Luna is er in twee stijlen, Australis (verfijnd en architecturaal) en Borealis (organisch). Kies zelf dewelke bij jouw tuin past!

VIRUS

Met het ontwerp van Virus zinspeelt ontwerper Dirk Wynants op de huidige trend van kleiner wonen zonder aan comfort in te boeten. De compacte picknicktafel heeft verscheidene gedaanten voor verscheidene ruimtes. Afhankelijk van het aantal zitplaatsen neemt het meubel meer of minder plaats in. Gaande van het absolute minimum aan zitplekken (twee) tot een medium model dat al plaats biedt aan vijf personen, vult het de lege plek in je tuin(tje) zo optimaal mogelijk. Toch blijft Virus er uniform uitzien en trouw aan het originele ontwerp, ook al is er dan een verschil in mensen die eraan kunnen gaan zitten. Een Virus picknicktafel is er voor elke bijeenkomst en voor elke buitenruimte, ongeacht hoe klein die is. Want verwacht niets anders dan dat je overal met mensen samen kunt zijn!


RECHTS VAN DE KERK PASTORIESTRAAT 3 9800 MEIGEM (DEINZE) 0475/53 53 99 INFO@RECHTSVANDEKERK.BE WWW. RECHTSVANDEKERK.BE

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart