Waarom steeds meer vastgoedinvesteerders vertrouwen op Loyd

Waarom steeds meer vastgoedinvesteerders vertrouwen op Loyd

Heel wat klanten van Loyd zijn investeerders. Dat hoeft helemaal niet te verbazen. Dankzij de interessante rendementen van vastgoedinvesteringen én de kwaliteit van de Loyd-projecten doe je als investeerder sowieso een goede zaak. Heb je ook investeringsplannen? Lees dan zeker verder.

Hattrick

Zowel particulieren die hun droomwoning willen bouwen als investeerders vinden in Loyd de geschikte partner voor hun bouwplannen. Steeds meer mensen investeren in vastgoed als appeltje voor de dorst en doen hiervoor een beroep op de expertise van Loyd. Wil je investeren in vastgoed, dan wacht je beter niet. De rente op hypothecaire leningen is immers aan het stijgen, waardoor lenen de komende maanden wellicht duurder wordt. Door de infl atie verdampen je spaarcenten momenteel. Voor wie spaargeld op de rekening heeft staan, is het dus een goed moment om te investeren in een woning.

Loyd doet het werk, jij geniet

Wellicht het grootste voordeel van samenwerken met Loyd, is dat jij met een gerust hart alles uit handen kunt geven aan professionals. Loyd stelt het lastenboek samen, volgt het project van A tot Z op en bewaakt de timing. Aangezien Loyd al vele jaren actief is, kan het heel wat mooie referenties voorleggen en weet het welke aannemers de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit bieden. Jij profi teert dus van de ervaring van Loyd. Op zoek naar een goede opportuniteit? Zowel in Drongen als in Lokeren ontwikkelt Loyd momenteel een nieuwe ecowijk met interessante mogelijkhedenvoor investeerders.

De Baarlekorf in Drongen

Het mooie Baarle maakt deel uit van de Gentse deelgemeente Drongen en is de thuishaven van De Baarlekorf. Dit project ligt te midden van het groen op amper twee minuten rijden van de oprit van de E40-autosnelweg. Ook het station van Drongen is vlakbij. Wandelaars en fi etsers zullen zich verheugen op de talrijke knooppunten, het vele groen in de buurt en de nabijheid van de Leie. De Baarlekorf biedt de keuze uit twee woningtypes: appartementen en gezinswoningen. Ben je op zoek naar een handelspand? Ook dan is De Baarlekorf de ideale locatie met een goede visibiliteit. Op deze bruisende woonsite vind je een heel divers publiek, van jonge gezinnen tot ervaren levensgenieters.

Hattrick in Lokeren Terwijl de Durme zich een weg meandert door het vlakke landschap, plant projectontwikkelaar Loyd woonproject Hattrick aan de oevers. De site kent een rijke fabrieksgeschiedenis en maakt vandaag plaats voor wonen en ontspannen. Hattrick houdt het groene karakter van de omgeving in stand en dompelt haar inwoners onder in deze oase van rust. De stad Lokeren start hier bovendien met de aanleg van het rustgevende Heirbrugpark. In Hattrick kies je uit twee woningtypes: gezinswoningen of appartementen. In het voorjaar van 2023 starten de bouwwerken voor fase één van dit mooie project.

De Baarlekorf

Bekijk alle projecten op www.loyd.be en neem contact op om jouw vastgoedportefeuille uit te bouwen

Kortrijksesteenweg 1170/0101A, 9051 Gent — www.loyd.be hello@loyd.be — tel. 09 396 42 09

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart