NColor: uw betrouwbare partner voor al uw schilderwerken!

Een mooi geschilderde woning of ruimte, in de juiste kleur en uitgevoerd volgens de regels van de kunst is voor jaren een plezier om naar te kijken en in te leven. Mijn naam is Nicolas Carrette en reeds als jonge gast was ik tijdens vakantiejobs in de weer met verfborstels. Ik ontwikkelde zo mijn passie voor schilderen en heb er bijna vanzelfsprekend mijn beroep van gemaakt.

Voor ons is elk project een belangrijk project of het nu gaat om een geheel of gedeeltelijk schilderen van een woning of een industriële site, binnen of buiten. Ons enige streven is elke project afwerken tot 100% tevredenheid bij onze klanten.

Wat doen wij?

Binnenschilderwerken Dankzij onze jarenlange ervaring, kleurenleer en productkennis kunnen we uw wensen en ideeën tot realiteit brengen. Samen met u kijken we altijd naar het type woning alsook naar uw stijl en smaak. Indien nodig sturen we bij in het maken van keuzes, alvorens we met oog voor detail en de nodige precisie aan de slag gaan.

Ambachtelijke technieken We brengen extra warmte in jouw interieur met behulp van hedendaagse grondstoffen zoals kalk, marmerpoeder, klei, etc.. én onze ambachtelijke toets. Dit, gepaard met onze creativiteit, vormt de perfecte combinatie om van jouw woning een unieke thuis te maken.

Buitenschilderwerken Wij staan ook in voor het schilderen van uw schrijnwerk en/of gevel, eventueel met kalei-look. Daarnaast geven we steeds de nodige adviezen en vinden de meest praktische en esthetische oplossing voor uw woonst.


www.ncolor.be | info@ncolor.be | 0472 82 94 58 | Bruggestraat 2B / 103, 8755 Ruiselede


Start typing and press Enter to search

Shopping Cart