Maxime ‘T kindt: kwaliteit is prioriteit!

Maxime ‘T kindt: kwaliteit is prioriteit!

Binnenschilderwerken

Uw interieur opfrissen met een likje verf, het is een snelle manier om uw huis nieuw leven in te blazen of eindelijk de afwerking van uw nieuwbouw in gang te zetten. Wij komen graag bij u langs om uw ideeën en dromen vorm te geven. Welke ruimte u ook wil aanpakken, leefruimte, badkamer of traphal, wij weten hier steeds raad mee. Uw schilderwerken in huis worden met de grootste zorg uitgevoerd en enkel met hoogwaardige producten. We schilderen snel én zorgvuldig om uw interieur tegen schade of spatten te beschermen.

Buitenschilderwerken

Elk huis heeft zijn eigen stijl, zijn eigen karakter. Het vertelt een verhaal over de mensen die achter die gevel eten, leven en slapen. Ons team staat klaar om uw pand een mooie, frisse uitstraling te geven. Zowel de eindafwerking van een moderne nieuwbouw als het opfrissen van de gevel van uw authentiek pand pakken wij met plezier aan.

Decoratieve technieken of behang

Meer pit in je interieur kan op je muren. Met decoratieve verftechniek of behang een geeft u uw ruimte extra cachet. U heeft keuze uit een heel verscheiden gamma met elk zijn eigen effect.

Decoratieve technieken

U wil uw ruimte net dat tikkeltje extra geven, dan kan u kiezen voor een decoratieve techniek. Stuc, kalkverf, Maroc, noem maar op. We bespreken graag volgens uw wensen welke techniek passend kan zijn. En dan zijn er natuurlijk nog de klassieke extra’s zoals magneet- en bordenverf, whiteboard en zoveel meer.

Behang als eye catcher

Het gebruik van behangpapier is weer volop in de mode. Behang doet muren spreken en schept een sfeer die kan gaan van klassiek tot hypermodern. Behang vindt je terug in alle geuren en kleuren, verschillende kwaliteiten en hun soms specifieke eigenschappen zoals vinylbehang, mooi en afwasbaar. Behang past werkelijk overal, zelfs op uw plafond!

Reinigen van gevels en daken

Reiniging van gevels en daken is zeer belangrijk. Uw gevels en daken krijgen namelijk veel te verduren. Indien je uw gevel / dak in goede staat wil houden en de levensduur ervan verlengen, kiest u het beste voor een professionele reiniging en bescherming.


Schilder & Decoratiewerken Maxime 'Tkindt stationsstraat, 9810 Nazareth 0472740824 maxime.tkindt@telenet.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart