Tribu, Belgische topper..

Tribu, Belgische topper..

In 2023 brengt het Belgische merk Tribù, met al meer dan 50 jaar ervaring, enkele pareltjes en nieuwigheden op de markt.

Dit Belgisch familiebedrijf is ondertussen uitgegroeid tot een befaamde en kwalitatieve internationale speler. En ook bij Rechts van de kerk in Meigem is het merk een echte topper! Het kenmerkende design is een combinatie van degelijke materialen en een pure tijdloze stijl. Dat gecombineerd met de enorm goede kwaliteit maken het merk dan ook zo uniek.

De nieuwste telg in de familie is de prachtige Ukiyo reeks. Voor deze nieuwe collectie tafels, stoelen en ligbedden haalde ontwerpster Monica Armani haar inspiratie in Japan. Daar raakte ze gefascineerd door het design en de vormen van de lokale architectuur. De stijl van deze teak houten reeks past perfect binnen het design van het Belgische merk Tribù. Een prachtig kussen voor de stoelen, verkrijgbaar in talrijke kleuren, maakt alles helemaal af. Monica Armani ontwerpte al meerdere collecties voor Tribù en werkte ook deze keer nauw samen met het Belgische merk. De Italiaanse designer/architect heeft al meer dan 25 jaar ervaring binnen het vak en haar opleiding als architect is ook merkbaar in het pure design van haar meubelontwerpen.

Monsieur Tricot is ondertussen een ware klassieker binnen het Tribù-aanbod maar nog steeds even prachtig! Deze collectie, van de hand van de Belgische ontwerper Illia Eckhardt, bestaat uit gebreide verlichtingselementen, zowel hang- als vloerlampen. En dat in vijf heel erg mooie kleuren. De lampen geven elk terras een warme gloed en vormen een must-have voor deze zomer. Illia Eckhardt ontwierp ook de Gobi mand van Tribù. Een gehaakte tuinmand die supermooi is om tuinkussens en accessoires in op te bergen!

Ook de Contour of CTR collectie mag dit seizoen zeker niet ontbreken. Een op het eerste zicht erg eenvoudig ontwerp, van de Italiaan Piergiorgio Cazzaniga, waarbij het frame slechts met twee punten vastzit aan de rug van de stoel. Dit illustreert de eenvoud en elegantie van deze reeks van stoelen, ligbedden, zitbanken en loungestoelen. Ondanks de luchtige en ronde vormen is het inox frame erg stevig en is ook het Tricord touw 100% geschikt voor buiten.

Kom dus gerust een kijkje nemen bij Rechts van de kerk om dit alles te ontdekken en wij laten jou kennis maken met ons volledige aanbod en beantwoorden graag alle vragen. Onze locatie in Meigem zorgt ervoor dat we gemakkelijk bereikbaar zijn vanuit Gent, Sint-Martens-Latem en Deinze en we een perfecte aansluiting hebben met de rest van het land via de E40.


RECHTS VAN DE KERK PASTORIESTRAAT 3 9800 MEIGEM (DEINZE) 0475/53 53 99 INFO@RECHTSVANDEKERK.BE WWW. RECHTSVANDEKERK.BE VOLG ONS OP INSTAGRAM @RECHTS.VAN.DE.KERK

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart