Vastgoed verhuren zonder zorgen, ontdek de voordelen

Vastgoed verhuren zonder zorgen, ontdek de voordelen

Een groot aantal investeerders kiest ervoor om te investeren in vastgoed kiezen voor een samenwerking met een professionele verhuurpartner of exploitant. Zo een externe beheerder houdt zich bezig met de verhuur en het onderhoud van jouw pand. Het is algemeen gekend dat een appartement of woning verhuren ook heel wat tijd en energie vergt. Het is vaak een tijdsroven gegeven om dit allemaal zelf te doen. Denk bijvoorbeeld aan het zoeken van nieuwe huurders, het appartement kuisen, sleutels overdragen aan nieuwe huurders, contact met het immokantoor, etc…

Hierbij spreken we trouwens nog niet over mogelijke problemen die kunnen opduiken bij verhuren. Denk bijvoorbeeld aan mogelijke schadegevallen, een maandenlange leegstand, huurders die ineens niet meer betalen of bijhorende makelaarskosten bij nieuwe huurders. Allemaal problemen die kunnen optreden bij verhuur en waarvoor ook een pasklare oplossing bestaat.

Net om voorgaande redenen kiezen heel wat mensen ervoor om hun vastgoed te verhuren met de hulp van een professionele verhuurpartner. Ze investeren in een interessant pand: appartement, business flat, hotelkamer en geven na de notariële akte het beheer door aan een professionele firma. Deze zorgt ervoor dat je als verhuurder alle bovenstaande problemen kunt vermijden. Het wordt als het ware een zorgeloos proces, waarbij jij enkel maar hoeft te genieten van de opbrengsten van je vastgoedinvestering.

Ook bij Alyseeis er de mogelijkheid om jouw appartment te verhuren met een professionele verhuurpartner. Alysee werkt intussen al enige tijd samen met een externe verhuurpartner, gespecialiseerd in ‘high rental’ op korte termijn.

Wat zijn de grootste voordelen van verhuren met een professionele partner?

  • De professionele verhuurpartner streeft steeds naar maximale opbrengsten. Zowel qua bezetting als verhuurprijs werken ze via specifieke algoritmes die steeds gaan kijken wat de verhuurprijzen van gelijkaardige appartementen in de omgeving. Zo wordt de verhuurprijs steeds aangepast naar de beste prijs op dat bepaald moment.
  • Er wordt nauw samengewerkt met heel bekende verhuurplatformen zoals Airbnb, Booking.com en Trivago. Dankzij de aanwezigheid op deze platformen wordt jouw appartement door veel meer mensen gezien en is de kans veel groter dat het sneller geboekt zal worden.
  • De ontzorging ook een zeer belangrijk voordeel van deze investeringsvorm. Zoals hierboven al werd vermeldt, kruipt er heel wat tijd in het verhuren en dagelijks onderhouden van jouw appartement als je alles zelf wilt doen. Dankzij de partner hoef je juist helemaal niets meer te doen en kan je zorgeloos genieten van jouw investering aan de Kust.
  • Last but not least, je kan ook steeds zelf gebruik maken van jouw appartement, zoveel als je zelf wilt. Wanneer je er zelf gebruikt van maakt, wordt het uiteraard niet verhuurd.

Benieuwd in welke projecten je nog kan instappen en nadien kunt verhuren met onze verhuurpartner? Ontdek de laatste mogelijkheden in volgende projecten:

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart