De mooiste zwembaden stelt een realisatie van CBC Zwembaden voor..

De mooiste zwembaden stelt een realisatie van CBC Zwembaden voor..

Luxueus polypropyleen skimmer zwembad met strakke poolhouse in stadstuin.

In deze stadstuin legde CBC Zwembaden dit luxueuze polypropyleen zwembad aan. Het beschikt over een trap over de hele breedte van het zwembad, led onderwaterverlichting en een automatisch rolluik. De strakke poolhouse die uitzicht biedt op het zwembad en de moderne woning doet dienst als thuiskantoor en technische ruimte. De stijl van de poolhouse sluit naadloos aan bij de strakke architectuur van de woning en het zwembad. Het schuifraam met 3 dubbel glas die zorgt voor een goede akoestiek en de rust in de ruimte, is ingewerkt in de vloer zodat er quasi geen opstap is van het terras naar de kantoorruimte. Er werd ook rekening gehouden met de nodige akoestische en thermische isolaties zodat het heel economisch kan verwarmd en gekoeld worden met een wandunit airco. Een droomsetting in zuiderse sfeer, ideaal om van thuis uit te werken!


Met CBC-zwembaden als partner breng je het vakantiegevoel bij je thuis. Wij bouwen privé-zwembaden met bijhorend hip of klassiek poolhouse om volop te genieten met familie of vrienden. Met ons aanbod unieke wellness oplossingen kan je investeren in jouw fysiek en mentaal welzijn en beleef je de therapeutische voordelen van een state-of-the-art jacuzzi, zwemspa, sauna en/of stoombad.

Voor zaakvoerders van een Boutique hotel, BnB of Beauty Salon biedt CBC-zwembaden interessante opportuniteiten voor het creëren van aanzienlijke meerwaarde dankzij de implementatie van CBC Wellness Solutions op maat.

Bij CBC vinden we dat een zwembad, jacuzzi of sauna er is om ononderbroken van te genieten en niet om continu aan te hoeven zitten sleutelen. Daarom kan u rekenen op een ervaren team CBC-technici die u ontzorgen van elk onderhoud.

Onze klanten zullen het u bevestigen: CBC-ZWEMBADEN is dé one-stop-partner voor een zorgeloos bouw- of renovatietraject van uw droomzwembad, poolhouse, terrasoverkapping, jacuzzi en sauna op maat.

CBC-ZWEMBADEN | voor de veeleisende bouwheer

Deluxe uitvoeringen

Designers, vaklui en technici van CBC-zwembaden strooien al decennia magische plekken rondom woningen.

Wij doen niks liever dan meerwaarde creëren om onze klanten elke dag thuis te laten genieten van een eigen zwembad.

Een CBC-zwembad is dan ook een uiting van het beste wat het leven te bieden te heeft. Met een gegarandeerde top afwerking, helemaal volgens de regels van de kunst, zijn onze zwembaden een ware lust voor het oog waar menige gasten een bewonderende blik zullen naar werpen.

Meesters in outdoor luxury

Als ervaren zwembadbouwers vertrekken we altijd vanuit uw visie en wensen. De perfecte realisatie van het zwembad dat aansluit op de dromen van onze opdrachtgevers is dan ook  al jaren onze succesvolle core business.   

Meerwaarde voor de levensvreugde en bewegingsbehoeften van onze klanten, daar draait het bij CBC om. U bepaalt zelf of u ontspannen baantjes wil zwemmen, actief bewegen in een fitness-zwembad of gaat voor plezier en functionaliteit. Een vrije keuze aan opties zoals een veilige inloop, een ondiepe waterzone, een plage of hedendaagse wetlounge.

Wij luisteren naar u!

Maatwerk

CBC ontwerpt, bouwt en onderhoudt het zwembad van uw dromen. Of u nu opteert voor een renovatie of nieuwbouw zwembad, om het even of het gaat om een zwembad in beton, keramisch zwembad of voorgevormde polypropyleen kuip

Referenties

Reeds 2 decennia lang levert CBC in gans België de mooiste zwembaden, design spa's, sauna's,

hippe poolhouses en sinds 2019 ook terrasoverkappingen en veranda's. Op eenvoudig verzoek brengen we u in contact met tal van tevreden referenties

Kwaliteit

U mag van ons geen compromissen op kwaliteit verwachten. We kiezen daarom voor sterk geïsoleerde beton of polypropyleen zwembaden. "CBC, uw garantie voor jarenlang waterplezier" is immers niet voor niks ons credo.

Gratis offerte

Met CBC bouwt u zorgeloos en zonder verrassingen. Heeft u ideeën of al plannen? Vraag een inspirerend werfbezoek of een vrijblijvende offerte op maat met een transparante oplijsting van alle items.

Showroom

Onze showroom bevat een state-of-the-art adviescentrum waar u uw zwembad, jacuzzi en sauna persoonlijk kan komen testen. Een unieke service met een sterke toegevoegde waarde. Zo bent u voldoende geïnformeerd om de juiste keuze te maken en vermijden we verrassingen achteraf.

Onderhoud

De driver van onze mond-aan-mond reclame is onze sterke service-na-verkoop. Ook voor het onderhoud van uw nieuwe of bestaande technische installatie en problemen met uw overkapping kan u altijd terecht bij CBC en haar ervaren vaklui.

Robuust. Duurzaam. Fun.

Wilt u uw zwembad laten ontwerpen en bouwen? Of wilt u uw bestaande plannen laten evalueren? Heeft u problemen met het onderhoud van uw bestaande zwembad? CBC-Zwembaden is dé partner voor een zorgeloos bouwtraject en dito onderhoud van jouw zwembad. Ook voor een bijhorend hip poolhouse ben je bij CBC aan het juiste adres.

U heeft bij CBC-zwembaden de ruimste keuze in formaten. Uitgevoerd in wit, lichtgrijs, antracietgrijs of zelfs zwart. Uitvoeringen naar wens qua boordstenen, trappen, LED-verlichting, automatische overkappingen, enz..

U ontdekt er alles over in onze showroom in Begijnendijk of tijdens een vrijblijvend, inspirerend werfbezoek.


Vragen? U wil onze showroom bezoeken?

Maak een vrijblijvende afspraak?

Reserveer jouw kennismaking via tel. 016 60 46 17
of gebruik ons online contactformulier.

TIP: Je kan je niet verplaatsen? Geen probleem, maak via ons contactformulier een afspraak voor een video-call met CBC-zwembaden.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart