De mooiste zwembaden stelt een realisatie van West-Pool voor..

De mooiste zwembaden stelt een realisatie van West-Pool voor..

Exclusief bouwkundig mozaïek zwembad met wanden afgewerkt in tadelact

West-Pool is al meer dan 20 jaar uw betrouwbare partner voor de aanleg en het onderhoud van zwembaden

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van technisch hoogstaande binnen- en buitenzwembaden.

Samen zoeken we naar oplossingen voor uw zwembad volgens uw wensen, uw budget en volledig op uw maat mét de hoogste kwaliteit.

Naast zwembaden bieden wij u ook verschillende wellness mogelijkheden aan. Uw eigen sauna, stoombad of infraroodcabine? Bij WEST-Pool bent u aan het juiste adres.

Wenst u meer informatie over de aanleg van een binnenzwembad of een buitenzwembad? Neem dan zeker contact met ons op.

Gespecialiseerd in kwaliteitsvolle zwembaden met optimale luchtbehandeling en kwalitatieve waterbehandeling

Bij West-Pool zijn we gespecialiseerd in een kwaliteitsvol zwembad met optimale luchtbehandeling en kwalitatieve waterbehandeling. Onze binnenzwembaden zijn zo volledig geautomatiseerd zodat u volop kan genieten van uw zwembad. Ontdek onze aandachtspunten:

Waterbehandeling
Een automatisch filtersysteem met ontsmetting via membraan zout elektrolyse of chloor. Chloor is een frequent gebruikte stof voor het desinfecteren van uw water, dit is de klassieke manier voor het desinfecteren van zwembaden. Een andere mogelijkheid is het gebruikmaken van membraan zout elektrolyse apparaat. Waarbij alleen een chloor-ozon-zuurstofgas gemengd wordt met het water. Zo worden er geen residus gemengd met het water en wordt er ook komaf gemaakt met hinderlijke chloorgeuren.

Klimaatbeheersing
Luchtontvochtiging van de ruimte is noodzakelijk bij binnenzwembaden. Er wordt door gebruik te maken van een luchtbehandelingskast verse lucht de ruimte binnengebracht om een aangenaam klimaat te verwezenlijken. Door de kruiswisselaar gaat er nauwelijks warmte verloren.

Automatisatie
Door onze jarenlange ervaring en bijscholingen kunnen we u voor elk probleem een technische oplossing bieden. Door gebruik te maken van een PLC sturing kunnen we uw zwembad volledig automatiseren en kan u via touchscreen of smartphone alles bedienen. Hierbij denken we aan een geautomatiseerde keerspoeling, automatische niveauregeling en bijvulling van het water, automatische rolluik en vele mogelijkheden zoals een borrelplaat, verlichting, jet stream, fontein, …

Bouwkundige zwembaden

Onze specialiteit is betonnen zwembaden die ter plaatste gegoten worden en afgewerkt naar uw wensen. We leggen zwembaden aan van ieder formaat. Heeft u een grote tuin en droomt u van een groot sportzwembad of heeft u liever een recreatief zwembad? Bij West-Pool heeft u een ruime keuze om uw droom te verwezenlijken. Laat uw binnen-of buitenzwembad aanleggen door West-Pool. Wij garanderen u een professionele zwembadaanleg met een uitstekende kwaliteit.

Whirlpools

Een moment van rust in deze actieve wereld, lichaam en geest ontspannen in uw eigen leefomgeving. Zo kan u nu uw eigen massage creëren door onze spa’s met jets van water en lucht.

Turbine zwemsysteem

Wilt u zich na een inspannende dag eens echt ontspannen? Of tijdens de training helemaal tot het uiterste gaan? Dan moet u beslist ons unieke HydroStar turbine-zwemsysteem eens uitproberen!

HydroStar genereert een aangename, krachtige stroming die het lichaam gelijkmatig omgeeft. Daarom leent het systeem zich perfect voor zowel wellness-doeleinden als voor veeleisende zwemtrainingen gericht op uithoudingsvermogen.

West-Pool

Kleine weg 17 8770 Ingelmunster +32 51 48 68 17

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart