Zwembad of zwemvijver? Op vakantie in eigen tuin!

Zwembad of zwemvijver? Op vakantie in eigen tuin!

Maak van je tuin een aards paradijs waar je helemaal tot rust kan komen en genieten centraal staat! Waar water is, is leven en je tuin komt helemaal tot leven met een schitterend zwembad of een prachtige zwemvijver. Het is onze missie om samen met de klant ervoor te zorgen dat water en tuin perfect in harmonie zijn.

Door zelf nog in dienst gewerkt te hebben bij twee toonaangevende zwembadbouwers kreeg ik de kans verschillende visies en keuzes van materialen te kunnen combineren tot een eigen samenstelling van technieken waar ik 100% achter sta. Voor ieders budget ga ik op zoek naar de meest kwalitatieve materialen en geschikte watertechnieken om zo tot een op maat gemaakt droomzwembad te komen. Stilstaan is achteruitgaan en daarom volgen we jaarlijks diverse bijscholingen en bezoeken we verschillende beurzen om op de hoogte te blijven van alle innovaties en trends in de zwembad- en zwemvijverwereld.

Wij zijn pas tevreden als de klant op vakantie kan gaan in eigen tuin!

Zwembaden en totaalprojecten Willaert Zwembaden en totaalprojecten Willaert Zwembaden, Poolhouse, beregening, terrassen en aanleg.

Neem contact op voor meer informatie Spoorweglaan 22 9840 De Pinte Gsm: 0496 46 15 98 info@zwembadenwillaert.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart