Zo dragen wij ons ‘’steentje’’ bij

Zo dragen wij ons ‘’steentje’’ bij

Simon Eggermont is bestuurder van Grondwerken Eggermont en van het recyclagebedrijf RE-Eggermont. Sinds 2015 maakte hij van zijn passie zijn beroep. Een paar jaar later zijn er 30 mensen tewerkgesteld en beschikt hij over een uitgebreid machinepark. Om deze groei te ondersteunen moest hij zich diversifiëren.

“Tijdens de beginjaren van Grondwerken Eggermont hadden we het nadeel dat we het materiaal niet zelf konden sorteren en recycleren. Bij grote projecten vielen we vaak uit de boot. Na research is ons 2de bedrijf REEggermont ontstaan.”

RE-Eggermont is een recyclagebedrijf voor alle bouwen huishoudelijk afval, waar zowel particulieren als professionals terecht kunnen. Ook voor het huren van een container bij u thuis of op de werf kan je bij ons terecht. “Onze deskundige chauffeurs staan in nauw contact met de planningsafdeling, zo kunnen ze snel en flexibel te werk gaan om de klant de beste oplossing te bieden. Met onze ervaring staan we steeds klaar om te helpen met deskundig en persoonlijk advies.”

De opdrachten voor Grondwerken zijn ook heel uiteenlopend: van afbraakwerken naar grond-, rioleringsen nivelleringswerken tot omgevingsaanleg… Met andere woorden van grondverzet tot het planten van uw boom, we doen het allemaal vol enthousiasme! De variëteit van deze werken voedt dan weer ons recyclagepark.

Wij slopen zowel particuliere gebouwen als bedrijfsgebouwen van groot tot klein. Eén van onze sterktes is dat wij tot 25 meter hoge gebouwen probleemloos kunnen slopen met onze CAT340 UHD. Door ons eigen, modern recyclagepark is het mogelijk de verschillende afvalstromen van de afbraken te verwerken.

Met onze breek- en zeefinstallatie recycleren we het puin tot nieuwe grondstoffen, granulaten. Zo dragen wij op onze manier ons steentje bij aan het milieu. Alle granulaten zijn COPRO en CE gecertificeerd. De verwerkte grondstoffen worden vervolgens getransporteerd en gebruikt op een nieuwe bouwwerf. Zo stopt onze ecologische cirkel waar die begon, op de werf. Onze granulaten komen namelijk van pas voor de aanleg van nieuwe bouwwerven (fundering, wegenis, industrie, privé …).

De synergie tussen de twee bedrijven maakt de bouwcirkel rond: van afbraak over grondwerken tot aanleg van uw project zijn we u geheel van dienst!

www.re-eggermont.be info@re-eggermont.be

www.grondwerkeneggermont.be info@grondwerkeneggermont.be

Filliersdreef 17 – 9800 Deinze 09 388 46 62

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart