Wanneer bouwen en renoveren een passie is

Wanneer bouwen en renoveren een passie is

Bouwmeester Declercq is een familiebedrijf waar de passie voor bouwen en renoveren werd doorgegeven van vader op zoon.

Peter De Clercq startte als aannemer in 1979 en specialiseerde zich in unieke renovatietechnieken, moeilijke afbraakwerken en het plaatsen van stalen liggers op moeilijk bereikbare plaatsen. Als zoon van kunstenaar Hugo De Clercq kreeg Peter van thuis uit een gevoel voor esthetiek mee dat hem inspireerde om zich te verdiepen in de restauratie van oude gebouwen.

In de beginjaren werkte Peter vooral in het Gentse, later nam hij ook projecten aan in Brussel, Antwerpen en verder … tot zelfs in Parijs waar hij jaren gewerkt heeft voor o.a. Dirk Bikkembergs.

Door zijn passie voor renovatie heeft hij door de jaren heen prachtige kansen gekregen om unieke projecten te realiseren. Ook Peter zijn zoon, Victor De Clercq, kreeg de restauratiemicrobe te pakken en hij stapte in 2007 mee in de zaak.

Het bedrijf groeide gestaag en einde 2011 werd beslist om onder de naam Bouwmeester De Clercq de zaken nog verder uit te bouwen. Vanaf 2014 specialiseren ze zich ook in nieuwbouw en unieke betonwerken. Ze maken er een erezaak van om voor elk project tot het uiterste te gaan. Ze werken op een vlotte, propere en correcte manier en vertrouwen zich op hun oog voor detail, vakmanschap, technische kennis en meer dan 30 jaar ervaring. Kortom een uniek team!


Contacteer ons

info@bouwmeesterdeclercq.be
+32 (0)479 66 66 26
+32 (0)9 371 73 25

Warandestraat 16
9850 Nevele

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart