Waarom samenwerken met een vastgoedmakelaar?

Waarom samenwerken met een vastgoedmakelaar?

Wij zijn Lisa en Mathieu Persyn, de nieuwe generatie aan het roer bij vastgoedkantoor De Scheldegalm. De Scheldegalm heeft al meer dan 50 jaar een lokale verankering met veel kennis van de regio. Dankzij onze ervaring als erkend schatter-expert en onze kennis in renovatie en interieurinrichting is het adviseren van onze klanten onze tweede natuur. Bij De Scheldegalm gaan we volop voor een eerlijke, transparante en persoonlijke aanpak.

Verkoop je (t)huis zonder zorgen. Ontdek 9 voordelen van een samenwerking met ons!

1. Een woning verkopen doet u niet in eentwee-drie. Bij de verkoop komen een pak juridische zaken kijken die u op orde dient te krijgen. Wij nemen u daarom kort even mee door alle verschillende aspecten van een verkoop.

2. Elke verkoop start met een correcte visie van het vastgoed en een goed onderbouwd dossier. Als ervaringsdeskundige, maar ook als erkend schatter-expert, bepalen we samen met u de optimale verkoopprijs.

3. Als vastgoedmakelaar weten we op welke details kandidaat-kopers letten. Wij kunnen dan ook uitgebreid advies geven en bekijken samen met u of er eventueel nog herstellingen uitgevoerd kunnen worden.

4. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Via styling en professionele fotografie zetten we de kwaliteiten van uw vastgoed extra in de verf. Ook een virtuele rondleiding of enkele droneshots kunnen uw woning nog meer in de kijker zetten.

5. Wij hebben heel wat ervaring met de complexe administratieve procedures en wetgeving bij de verkoop van uw eigendom. Zo bepaalt de wet dat er verschillende attesten voorhanden moeten zijn. Als BIV-erkend makelaar vervolledigen wij uw dossier en garanderen we een eerlijke en correcte opvolging.

6. Uw woning publiceren op de juiste platformen is cruciaal voor een vlotte verkoop. Maar ook de boodschap verspreiden via social media en e-mail is essentieel. Met de juiste publiciteitskanalen, doordachte marketingstrategie en een ongelimiteerd enthousiasme vinden we kopers voor elke woning.

7. We zorgen voor het ideale bezoekmoment en begeleiden alle potentiële kopers doorheen de woning. We scheiden voor u het kaf van de koren. Een bezoekmoment organiseren kan zeer stressvol zijn, maar dankzij onze ervaring zorgen we ervoor dat deze dag vlekkeloos verloopt.

8. Onze commerciële aanpak leert ons dat we snel moeten kunnen schakelen wanneer we een geschikte kandidaat-koper vinden. Dat is enkel mogelijk met een volledig dossier en goed onderbouwde onderhandelingen.

9. Bijna verkocht! Het opmaken van het compromis en de ondertekening nemen we op ons. Daarna vergezellen we u tot bij de notaris en regelen we de overname van de meters en alle andere administratieve zaken. Kortom, een succesvolle verkoop begeleid van start tot finish!

Je woning verkopen of verhuren? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u snel tot een eerlijke uitkomst. Tot binnenkort!

info@descheldegalm.be | www.descheldegalm.be | 09 282 61 07

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart