Waar vakmanschap nog meesterschap is!

Waar vakmanschap nog meesterschap is!

Gunther aan het woord: mijn vader startte het bedrijf in 1980. Eiken bijgebouwen zijn onze specialiteit, maar daarnaast verzorgen wij tevens (oregon)daken, poolhouses, oversteken, spanten, kappellen en zoveel meer. Stuk voor stuk zijn onze realisaties ambachtelijk handwerk. In ons atelier vind je geen CNC machine. Dat op zich is al uniek! Alles gebeurd nog steeds met de hand, dat zie je in onze realisaties, vooral bij de verbindingen. Elke balk gaat door onze handen en wordt bij ons in het atelier voorbereid en vervolgens ter plaatse afgewerkt en eigenhandig geschuurd.

Ook de afwerking/behandeling van eiken balken heeft voor ons geen geheimen meer en verloopt volgens de wens van de klant. Zo gebruiken wij hiervoor ons eigen producten!

Laat je meenemen in onze vakmanschap en neem een kijkje op onze website.


Uw adres voor eiken bijgebouwen, daken, poolhouses, oregon daken, oversteken, spanten, kappellen en zoveel meer. Stuk voor stuk ambachtelijk handwerk.

Bel ons vrijblijvend voor meer uitleg alsook voor een afspraak om onze fantastische toonzaal te bezichtigen. Adres: België, 88, Deinsesteenweg, 9770, Kruishoutem Frankie: 0475 / 300 663 – Gunther: 0474 / 825 861 www.balcaenenzoon.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart