ViPE, voor moderne en landelijk keukens, maatkasten en interieurs op maat

ViPE, voor moderne en landelijk keukens, maatkasten en interieurs op maat

Door onze met zorg geselecteerde fabrikanten en eigen maatwerk kunnen wij elke klant helpen voor de creatie van diens interieur.

Voor elke kwaliteitsbeleving en budget hebben wij een gepaste oplossing; gaande van onze degelijke basiskeuken tot de high-end leefkeuken, badkamer en bijpassend interieur (maatkasten, verlichting, binnenwanden, valse plafonds, meubilair allerhande, vloerbekleding, betegeling, enzovoort). Kwaliteit tijdens elke fase van het proces en een nauwgezette opvolging en communicatie is voor ons van het grootste belang.

Kwaliteit

ViPE weet te overtuigen met hoogstaande ambachtelijke kwaliteit en afwerkingsgraad. Zo maken wij voor onze kasten en deuren gebruik van dik plaatmateriaal, maken we enkel gebruik van hoogwaardig meubelbeslag & scharnieren, plaatsen we onze afwerkpanelen op waterbestendig zwart volkern en ga zo maar door. Hierdoor is een lange levensduur en veel plezier aan een unieke, hoogwaardige keuken gegarandeerd.

Prijs

Een héél faire en correcte prijs volgens de beoogde kwaliteit en beschikbare budget, daar gaan we samen voor. Een lichte kostenstructuur maakt dat wij als geen ander in staat zijn om dit mogelijk te maken.

Doorlooptijd

Een realistische planning met een zo kort mogelijke doorlooptijd, om uw project tijdig op te leveren. Daar willen wij mee onze schouders onder zetten.

Prachtige ontwerpen

Naast een goed en functioneel ontwerp, voorziet ViPE ook in de mooiste 3D renders.


info@vipe.be 0472 46 28 97 BE 0643.772.766

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart