Veertig jaar vakmanschap en innovatie!

Veertig jaar vakmanschap en innovatie!

Toen Paul Buckens zo’n 40 jaar geleden startte met sanitair, had hij een duidelijke visie: hij volgde de nieuwste trends op de voet en kende de nieuwste technieken door en door.

In het jaar 2002 studeerde zoon Frederik af en heeft deze lijn helemaal doorgetrokken: “Vandaag zijn we veel bezig met vormen van hernieuwbare energie zoals warmtepompen en zonneboilers. We zijn dan ook gecertificeerd om beide te plaatsen. Dat is nodig als ons klanten een premie willen krijgen.”

Dynamisch

Daarnaast legt Buckens BV zich toe op advies en installatie van traditionele verwarmingssystemen op stookolie en gas naast het plaatsen van alle vormen van sanitair: “Wij kunnen een badkamer volledig renoveren. Nu heel wat mensen langer in hun huis willen blijven wonen, vervangen wij het bad door een brede inloopdouche. Wij beschikken over een mobiele badkamer die we ter beschikking stellen voor onze klanten, terwijl wij hun badkamer renoveren. Dan hebben ze zo goed als geen last van de werken.”

Samen met onze 3 werknemers hebben wij een jong en dynamisch team: deskundig, ervaren en flexibel. Ideaal dus voor een kwaliteitsvolle en efficiënte service! “Correct werk aan een correcte prijs is onze missie!”


Adres: Steenweg 283, 9810 Eke – Nazareth www.buckensenzoon.be | e-mail: f.buckens@telenet.be | tel.: 09 / 328.81.15 instagram: buckensfrederikbvba

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart