Vanalderwereldt interieur, meer dan 30 jaar puur Belgisch maatwerk

Vanalderwereldt interieur, meer dan 30 jaar puur Belgisch maatwerk

Ons familiebedrijf, aangevuld door een ervaren team van werkvoorbereiders, meubelmakers en monteurs, zorgt steevast voor authentieke, karaktervolle keukens en interieurs.

Maatwerk voor ieders budget

De ingrediënten daarvoor: vakmanschap, kwaliteit en liefde voor de stiel. Wij streven steeds naar een unieke oplossing op maat. Hoogwaardige kwaliteit leveren is de norm, in combinatie met de laatste trends qua materialen en dit aan een eerlijke, correcte prijs.

Je huis, een thuis

Met totaaloplossingen en maatwerk biedt Vanalderwereldt Interieur een duurzame en kwaliteitsvolle meerwaarde aan je woon- en werkcomfort. En dit steeds aangepast aan jouw budget en stijl. Door onze persoonlijke aanpak maken wij van je huis een ware thuis.

Jij staat centraal

Iedere klant is uniek. Jouw project bijgevolg ook. Op zoek naar een keuken, een dressing, parket of een totaalinterieur? Wij staan altijd graag voor je klaar om je na een persoonlijk gesprek een totaalplaatje aan te bieden volgens jouw wensen en noden. We ontvangen je met genoegen in onze showroom. Hier kan je verschillende stijlen en materialen ontdekken. Daarnaast hebben wij ook een aanbod aan decoratie artikelen die jouw interieur naar een hoger niveau gaat tillen.

Vakmanschap tot in de puntjes afgewerkt!

Het begint allemaal met een gesprek waarin we samen met jou naar oplossingen zoeken om jouw interieur te realiseren. Daarna maken we graag een 3D visualisatie die we compleet uitwerken. Op die manier krijg je al een eerste duidelijk beeld hoe jouw interieur er zal uitzien. Aan de hand van het ontwerp maken we een juiste offerte op met de gekozen materialen. Na de laatste details te hebben aangepast aan jouw wensen wordt er definitief opgemeten.

Daarna wordt jouw interieur omgezet in productie. Dankzij ons modern machinepark en bekwame vakmensen komen we steeds tot een uitstekend resultaat. We gebruiken dan ook alleen maar de beste materialen om jouw interieur te realiseren. Jouw dromen waarmaken?

Contacteer ons voor meer informatie, kom langs of maak een afspraak; zo ben je zeker dat we alleen oog hebben voor jou.


BRENG EEN BEZOEK AAN ONZE TOONZAAL OF BEL VOOR EEN AFSPRAAK

NIEUWE PONTSTRAAT 1 | 9600 RONSE | 055 / 20 88 86 WWW.VANALDERWERELDT-INTERIEUR.BE

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart