Top in maatwerk

Top in maatwerk

Sinds 2007 staat BDS-INTERIEUR reeds garant voor een vlotte service en persoonlijke aanpak bij de plaatsing en afwerking van al uw binnenschrijnwerk.

In 2011 ging BDS-Interieur een stapje verder om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Met een eigen atelier en productie is BDS-Interieur volledig afgestemd op al uw interieurvragen. Daarnaast bieden zij natuurlijk ook een vakkundige plaatsing van uw deuren, trappen, ramen en parket, evenals alle binnen- en buitenschrijnwerk.

Maatwerk

Een kast in de inkom, de slaapkamer of een strak tv meubel in de living zijn tijdloze blikvangers. Een kast volledig op maat zorgt ervoor dat je kan kiezen uit diverse materialen, deuren, indelingen en mogelijkheden. Je hebt een ruime keuze uit kwaliteitsvolle houtsoorten en ze zoeken samen naar praktische oplossingen voor kleine of smalle ruimtes, kamers onder een hellend dak of zolderruimtes. De combinatie van machinaal werk en ambachtelijk handwerk zorgt voor een tijdloos meubelstuk. Elk meubelstuk wordt volledig in eigen atelier gerealiseerd. Zo beschik je over een uniek meubel, aangepast aan jouw interieur. Uiteraard geeft BDS-interieur ook altijd graag vrijblijvend zijn interieuradvies.

Keukens en badkamers op maat

Met een keuken of badkamer op maat beschik je over een leefruimte die optimaal benut kan worden. Zij creëren samen een ruimte met een indeling volgens jouw wensen en levenswijze. Daarbij houden ze rekening met een uiterst praktische inrichting met maximale opbergmogelijkheden. Je hebt de volledige vrijheid in de keuze van materiaal, kleur en afwerking. Vertrouw op zijn totaalservice, inclusief werkbladen in prachtige natuursteen, laminaat of corian. Ze lossen samen het probleem van verloren hoeken en beperkingen van de ruimte op en creëren keukenkasten afgestemd op uw ruimte.


MAATWERK Wij verzorgen ook maatwerk om zelf te plaatsen, voor collega schrijnwerkers en particulieren. STUKWERK Zaag-, afplak- en CNC-freeswerk voor professionelen en particulieren.

Zuidleiestraat 14b – 9880 Aalter 0473 96 89 07 www.bds-interieur.be | info@bds-interieur.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart