Thomas Vannevel: jong, onderlegd en gedreven!

Thomas Vannevel: jong, onderlegd en gedreven!

De zon, een onuitputtelijke alternatieve energiebron!

U vraagt zich misschien af: zijn zonnepanelen wel nog interessant? Dat hangt eerst en vooral af van uw woonsituatie en de praktische mogelijkheden om een installatie te kunnen plaatsen. Bent u niet zeker of uw woning geschikt is? Neem in dat geval zeker contact met ons op.

In meer dan 90% van alle gevallen geldt dat zonnepanelen laten plaatsen nog steeds financieel voordelig is. Bovendien dragen zonnepanelen bij aan een beter milieu en minder vervuiling. Daarnaast hebben zonnepanelen vandaag de dag een levensduur van minimaal 25 jaar en vragen ze weinig onderhoud.

Bij de opkomst van zonnepanelen waren dergelijke installaties erg duur. Ondertussen is er heel wat veranderd. Zonnepanelen waren nog nooit zo goedkoop, duurzaam en efficiënt. Hierdoor ligt de terugverdientijd slechts op 7-8 jaar. Dit maakt dat de investering in zonnepanelen nog steeds de moeite waard is.

Loopt u warm van zonnepanelen? Neem dan gerust contact met ons op!

Voordelen van zonnepanelen

• Zonnepanelen beschermen je tegen de steeds stijgende energieprijs voor elektriciteit en verwarming

• Bij nieuwbouw en renovatie helpen zonnepanelen om de nieuwe EPB-normen te behalen

• Woningen ouder dan 10 jaar genieten van 6% BTW ipv 21%

• Je woning verwerft een beter E-peil hetgeen in de toekomst steeds belangrijker wordt

• De waarde van je woning stijgt

Heeft u vragen of uw dak in aanmerking komt voor zonnepanelen? Moet u de elektrische installatie aanpassen? Waarop moet u letten bij zo’n installatie? De ervaring en vakmanschap van Thomas Vannevel helpen u graag op weg en geven u een professioneel en duidelijk antwoord op al uw vragen. Thomas Vannevel is een erkend installateur van zonnepanelen en behaalde hiervoor het Rescert certificaat, waarover u meer info vindt in deze link: www.energiesparen.be/installateur

Uiteraard staan wij ook in voor al uw algemene elektriciteitswerken, verlichting en domotica en dit voor zowel nieuwbouwprojecten als renovaties/ verbouwingen of kleine uit te voeren werken. Met ons gedreven en enthousiast team, en onze persoonlijke aanpak, staan wij voor u klaar.

Zonnepanelen, de natuurlijke oplossing

Zonnepanelen renderen, op zich, zonder bijkomende steun. Dat staat vast, als u er de vakliteratuur op na leest. Maar zonnepanelen zijn meer dan alleen financieel interessant. Ook het milieu en uw kinderen en kleinkinderen zullen er u dankbaar voor zijn.

Thomas Vannevel kan er u nog veel meer over vertellen. Maar hij zal ze in de eerste plaats vakkundig plaatsen, na een grondige studie van uw noden en wensen. Tenslotte kan wie investeert in zonnepanelen een premie verkrijgen tot €1500.

Als ervaren elektricien kan Thomas u natuurlijk ook bij uw andere elektriciteitswerken (zoals verlichting, domotica, het plaatsen van laadpalen en thuisbatterijen) bijstaan en zo een totaaloplossing aanbieden.

Een seintje volstaat om de mogelijkheden samen te bekijken.


VANNEVEL THOMAS ‘s Gravenstraat 197/12 9810 Nazareth M: 0478 35 53 17 info@elektriciteitvannevel.be www.elektriciteitvannevel.be Zonnepanelen die renderen

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart