Studiebureau ENGITOP, het fundament van uw bouwproject!

Studiebureau ENGITOP, het fundament van uw bouwproject!

Wie?

STUDIEBUREAU ENGITOP is een onafhankelijk ingenieurs- en stabiliteitsbureau, opgericht door Nico Evenepoel in 1995.

Wat?

Door de jaren heen is ons studiebureau uitgegroeid van een éénmanszaak tot een ingenieursbureau met een professioneel team, gespecialiseerd in het berekenen en modelleren van bouwkundige constructies in beton en staal. Wij leveren diensten aan de publieke en private sector, zowel voor kleinschalige als grootschalige projecten. Denk maar aan particuliere en sociale woningbouw, kantoren, industriële gebouwen en appartementsgebouwen.

Hoe?

Als ingenieur ontwerp je op basis van de architectuurplannen het structurele concept van het gebouw. Het architecturale, esthetische ontwerp moet volledig tot zijn recht komen. Voor die uitdaging creëren we met ons ENGITOP-team elke dag passende oplossingen. Daarbij houden we rekening met de vele bouwtechnische aspecten. Eén vraag staat centraal voor onze ingenieurs: hoe ontwikkelen we de meest economische en duurzame structuur?

Na overleg met alle ontwerpers en optimalisatie van het voorontwerp is onze BIM-modelleur aan zet. Die maakt de stabiliteitsplannen op, in nauwe samenwerking met de projectingenieur. Zo ontstaat een BIM-model: hier besteden we veel aandacht aan de nauwkeurige detaillering van de bouwknopen. Het resultaat? Een compleet uitvoeringsdossier dat de uitvoerende aannemer feilloos kan volgen. Onze projectingenieur volgt de werf nauwgezet op tijdens de ruwbouwfase en is altijd bereikbaar voor al uw vragen.

Concreet geniet u elke dag van:

– onze ruime beroepskennis en ervaring;

– onze zin voor service, kwaliteit en flexibiliteit;

– onze persoonlijke aanpak en het nauwe contact met bouwheer, architect en aannemer.


Dorpsstraat 25 bus 11 9800 Deinze – Astene 09 380 18 25 / info@engitop.be BEKIJK ONZE VACATURES OP www.engitop.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart