Sterk schilderwerk vindt u bij De Roo Schilderwerken

Sterk schilderwerk vindt u bij De Roo Schilderwerken

Staat er een grondige renovatie of een nieuwbouw op de planning? Wilt u een volledige woning laten schilderen of bepaalde delen? Bent u ook op zoek naar raamdecoratie of een totale interieurinrichting? Voor dit alles en nog zo veel meer, bent u bij De Roo aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor vakwerk in de brede zin van het woord. We verzorgen al uw schilder- en decoratiewerken van A tot Z en helpen u al uw creatieve ideeën te realiseren.

ERVAREN TEAM MET HANDENVOL EXPERTISE

Ons team bestaat uit 35 professionele schilders, interieurarchitecten, projectverantwoordelijken… Dankzij hun ervaring en expertise kunt u op uw beide oren slapen. Met ons team aan uw zijde is uw project gegarandeerd in goede handen. Of het nu gaat om schilderwerken, raamdecoratie, vloer- en muurbekleding of een totaalproject voor uw particulier project of bedrijfsproject, wij denken graag met u mee, respecteren de afgesproken planning, hechten groot belang aan orde en netheid en zorgen voor een nauwgezette begeleiding, opvolging en vlekkeloze afwerking.

KENNER VAN SPECIALE TECHNIEKEN

Dankzij de expertise die De Roo in huis heeft, kunt u bij ons ook terecht voor tal van speciale technieken. Denk aan luchtgommen, naadloos stucwerk, Mortex, kaleien en precies lak- en spuitwerk. Ook reinigings- en schilderwerken aan uw gevel voeren wij tot in de puntjes uit

ADVIES OP MAAT

Bij De Roo kunt u rekenen op persoonlijk advies en een klantgerichte service. Wij luisteren naar uw wensen en verwachtingen en geven u het gepaste advies op maat van uw project en het budget dat u voor ogen had. Benieuwd naar wat De Roo voor uw project kan betekenen? Neem dan snel een kijkje op onze website en maak een afspraak. We kijken ernaar uit om van u te horen.


Markt 137 | 9800 Deinze (Enkel op afspraak) Tel. 09 386 18 24 | info@de-roo.be www.de-roo.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart