Simon Claeys

Simon Claeys

GROND- EN AFBRAAKWERKEN

Wij staan klaar voor u , voor al uw afbraakwerken. Van zowel het leeghalen van de inboedel tot de totale afbraak. Voor het strippen van uw woning binnen of buiten kan u zeker ook bij ons aankloppen. Zoekt u het wat dieper, dan kunnen wij voor u de grondwerken uitvoeren. Van plaatsen regenputten tot afgraven of aanvoeren van uw grond.

CONTAINERDIENST EN AFVALVERWERKING

Wij geven uw afval een tweede leven! Wij plaatsen containers van 8 tot 30m³ voor al uw afval. Wij zorgen ervoor dat het afval na recyclage bijna volledig terug in de kringloop kan komen, want grondstoffen zijn niet onuitputbaar.

TUINAANLEG EN -ONDERHOUD

Wij hebben de mogelijkheid om u te laten genieten van uw tuin, wij regelen de rest. Van het aanleggen of heraanleggen van uw tuin, tot de nazorg ervan. Wilt u thuiskomen en genieten van het vers gemaaide gras en de pas gesnoeide hagen, dan zijn wij de geknipte partner.

VERHARDINGS- EN RIOLERINGSWERKEN

Zit er een gescheiden rioleringsstelsel in de pipeline, dan zorgen wij ervoor dat we uw oude riolering opzoeken en afkoppelen tot een perfecte gescheiden rioleringsstel, zo voldoet uw huis weer aan de gestelde normen van onze Belgische wetgeving. Moeten voor deze werken uw oprit of terrassen opengebroken worden, geen enkel probleem, wij plaatsen deze zorgvuldig terug. Ook voor een nieuwe verharding bent u bij ons op goeie weg.


PH. de Denterghemlaan 3a
9831 Deurle 0479 44 11 95

https://claeyssimon.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart