Saai en lelijk? Nee dat hoeft niet!

Saai en lelijk? Nee dat hoeft niet!

Beveiligingsoplossingen op een moderne en stijlvolle manier integreren in uw interieur? Ja dat kan!

We denken al te vaak dat alarmsystemen onze leefruimtes ongezellig maken en dat het beveiligen van onze eigendom ingrijpende werken met zich meebrengen. Niets is minder waar! Er zijn vandaag designoplossingen op de markt die opgaan in de look & feel van uw woning en die zetten we graag voor u op een rij.

Bediening via een gebruiksvriendelijke app

De beveiliging van morgen combineert inbraakbeveiliging en branddetectie in één handige oplossing. Het systeem werkt met een super eenvoudige app. Veiligheid, gebruiksgemak en design worden tot in de perfectie gecombineerd en het bedienen ervan wordt kinderspel. Via uw smartphone en/of smartwatch bekijkt u nu overal ter wereld de status van uw woning en de camerabeelden.

Uw woning verdient topdesign

Vergeet die lelijke sensoren en rookmelders. De beveiliging van morgen biedt een esthetische oplossing met de keuze tussen stijlvol zwart of discreet wit. De vormgeving van de sensoren, rookmelders, intelligente centrales en klavieren is tijdloos en past in zowel een klassiek als modern interieur.

Camerabewaking laat u best over aan een specialist

Er bestaan zoveel vormen en mogelijkheden, waardoor het moeilijk wordt om zelf de juiste oplossing te vinden. Door jaren ervaring en diverse opleidingen weet de beveiligingsspecialist heel goed hoe een camerabewaking op te stellen. Wilt u inbrekers afschrikken, vandalisme of diefstal voorkomen? Heeft u bewaking nodig binnen of buiten? Alleen door een grondige analyse en bevraging kan de specialist een juist plan opzetten, op maat en specifiek voor uw woning.

Hou jij iedere nacht
zelf de wacht?

Inbraakdetectie | Branddetectie | Camerabewaking | Toegangscontrole

Wij zorgen voor een veilig gevoel! Je hoeft niet wakker te liggen omwille van inbrekers of brandgevaar. Onze systemen zijn betrouwbaar en gemakkelijk in gebruik. Alles wat een goed beveiligingssysteem moet zijn. Want iedereen verdient een goede nachtrust. Dus waarom iedere nacht zelf de wacht houden? Laat dat maar aan ons over.

Installeer vandaag de beveiliging van morgen www.securco.be

info@securco.be Tel +32 (0)493 45 45 48 Erkend installateur BE 0649.998.690

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart