Refresh Vastgoedburo

Refresh Vastgoedburo

Wat we doen:

Wij bieden onze klanten een verfrissend inzicht in de residentiële vastgoedmarkt.

Refresh Vastgoedburo staat voor een brede waaier aan deskundig advies bij de verkoop van uw persoonlijke eigendom tot de (ver)koop en verhuur van uw opbrengsteigendom.

Refresh Vastgoedburo is ook steeds op zoek naar op te frissen, verouderde of te renoveren woningen, appartementen, opbrengsteigendommen en projectgronden. De verkoop van zulke eigendommen is een vak apart en vraagt een specifieke aanpak met doelgerichte publiciteit.

We helpen je graag bij het aanbieden van deze panden aan ons breed netwerk van kandidaatkopers. Zo krijgen deze eigendommen een ‘Refresh’ en worden ze opnieuw een warme thuis.

Als professioneel vastgoedmakelaar kunnen wij veel zorgen wegnemen van zowel de verkopers als koper. Ook bij bv; info over renovatiepremies, de bouwfysische staat van een eigendom, verbouwadvies of vragen over asbest.

Wist je dat:

Tegen eind 2022 zal een asbestattest verplicht zijn bij de verkoop van een eigendom met een bouwjaar van voor 2001. Wij kunnen onze klanten wegwijs maken in deze materie en helpen hen om de verkoop vlot en vakkundig rond te krijgen.

Ook de verkooprechten dalen in 2022 bij de aankoop van een eerste en enige woning van 6% naar 3%. Bij een ingrijpende energetische renovatie of sloop en herbouw van de enige eigen woning zakt het tarief vanaf 1 januari e.k. van 5 naar 1%.

Voor ontwikkelaars, aannemers en investeerders gaan we proactief de markt benaderen om u de beste locaties/ panden voor te stellen. We denken steeds mee over de invulling en verkoop van uw nieuw vastgoedproject.

Maak kennis:

Bij Refresh Vastgoedburo hebben we alle kennis in huis om U te helpen bij de verkoop/verhuur van uw eigendom. Neem gerust contact. Een afspraak of schatting is steeds vrijblijvend en zonder verplichtingen!


0479/28.48.54 | info@refreshvastgoed.be www.refreshvastgoed.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart