Meester in binnenbepleistering

Meester in binnenbepleistering

Het begon allemaal heel lang geleden bij vader André die met de ambacht van bepleistering begon. De liefde en vakmanschap van het pleisteren zelf werd doorgegeven aan zoon Joël die het team vervoegde. Doorheen de jaren leerde hij de stiel als geen ander. Al zo’n een dertig jaar lang werkt Joël in het vakgebied van het pleisteren. Later heeft hij zelf de ambacht aan zijn zonen met succes aangeleerd. Eerst was het de beurt aan de oudste zoon Kenneth, maar wat later kwam ook Melvin zijn vaders ploeg versterken. Wat startte als een familiebedrijf, is tot op vandaag nog steeds een familiebedrijf gebleven.

Door de ontwikkelingen van de ploeg en de samenwerking met de zonen is BV Pleisterwerken Anno Joël en Zonen uitgegroeid tot een begrip in de wereld van het binnenpleisteren.

De pleisterwerken van Anno Joël & Zonen garanderen gladde en vlakke muren, wanden en plafonds overal in huis. Wij zorgen voor een binnenbepleistering die perfect hecht op elke ondergrond in uw woning en maken zo van uw huis een pareltje.


BVBA PLEISTERWERKEN ANNO JOËL & ZONEN

PLEISTERWERK ZOALS HET HOORT

Pleisterwerk is delicaat. Het is een vak als geen ander. Het is dan ook belangrijk dat u voor uw pleisterwerk bij echte vakmannen terecht kunt. Vakmannen die de stiel beoefenen van vader op zoon, zoals Joël Anno en zijn zonen. Zij kennen het vak door en door en zorgen zo voor een onberispelijke afwerking. Anno is gespecialiseerd in : Uitplakken ramen en deuren / Mouluren en stafwerk / Cementering / Afwerken zwembaden / De laatste nieuwe technieken van Aquapanel (fabrikant Knauf). Bel ons vrijblijvend en we komen eens langs.

Pleisterwerken Anno en zonen ‘s Gravenstraat 201 – 9810 Nazareth | T : 09 384 41 47 anno.pleisterwerken@skynet.be www.pleisterwerkenanno.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart