Kwaliteitsvolle tegelwerken met oog voor detail en duurzaamheid

Kwaliteitsvolle tegelwerken met oog voor detail en duurzaamheid

Tegelwerken Bart Van der Meeren streeft naar het beste resultaat met een optimale kwaliteit. We leveren maatwerk, steeds naar de wensen van onze klanten.

Binnenbetegeling- buitenbetegeling – XXL tegels

Elk project is een nieuwe uitdaging waar we onze grenzen kunnen verleggen. De voldoening om een project tot in de puntjes af te werken, daar doen we het voor. We gebruiken de meest kwalitatieve plaatsingsmaterialen waardoor we een lange levensduur van de betegeling verzekeren. We helpen je graag bij het kiezen van muur- en/of vloertegels.

Tegelwerken Bart Van der Meeren heeft intussen een jarenlangen ervaring met het plaatsen van zowel natuursteen, keramische als cementtegels of mozaïek. Daarnaast plaatsen we ook keukenwerkbladen, trappen en tabletten in de gewenste materialen. Opritten en terrassen vragen een technische kennis, ook daar kunnen we u bijstaan.

Verder ligt onze specialisatie in het plaatsen van XXL tegels, keramische platen (tot 160-320 cm), ideaal voor naadloze douches. Netheid en nauwkeurigheid zijn belangrijke peilers waar we veel waarde aan hecten. Onder meer het afdekken van trappen, parket, … bij het renoveren van een badkamer in een bewoond huis maakt dit het voor iedereen een stuk aangenamer.

Kortom, we staan voor duurzaamheid, perfectie en nauwkeurigheid. Bekijk zeker onze projecten en aarzel niet om ons te contacteren.

VLOEREN WANDTEGELS TERRASSEN XXL-TEGELS MOZAÏEK

JOUW VAKMAN VOOR HET PLAATSEN VAN WAND- EN VLOERTEGELS

WWW.TEGELWERKEN-BART.BE vrijblijvende offerte op aanvraag

Waregemsesteenweg 158 9770 Kruisem 0497 37 46 03 info@tegelwerken-bart.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart