Kwaliteitsvol totaalaanbod voor binnen én buiten

Kwaliteitsvol totaalaanbod voor binnen én buiten

Een nieuwe vloer koop je niet ieder jaar, dit zijn keuzes die (als het goed is!) jarenlang meegaan. Vanhulle volgt de laatste nieuwe trends in tegelland nauwkeurig op zodat u deze steeds in onze toonzaal kunt bewonderen. In het brede gamma van Vanhulle vindt u voor elke ruimte een oplossing die precies past bij uw smaak (landelijk, modern, retro, trendy, …) en budget.

Vanhulle is toonaangevend in keramische tegels, maar ook in mozaïek, beton, klinkers, parket, laminaat, vinyl, … Wij bieden u tevens maatwerk aan: een trap in zandsteen, een keukenblad in graniet, gevelplinten, vensterbanken en dorpels in blauwe hardsteen, … met de grootste zorg maken wij het voor u op maat zodat u levenslang plezier heeft van deze kostbare materialen.

Daarnaast voorzien wij alle toebehoren zoals mortel en tegellijm over profielen en afvoergoten tot en met ingebouwde verlichting en deurmatten. Ook de vloerverwarming kan u bij Vanhulle komen kiezen.

Heeft u geen tijd om zelf de vloer te leggen? Of geen idee hou je aan zo’n klus begint? Onze vakmannen plaatsen in no time uw tegels, planken of vloerverwarming. Efficiënt en perfect afgewerkt. Neem vrijblijvend contact om prijs en timing af te spreken! Wij zien u alvast graag terug in onze toonzaal!


KERAMISCHE TEGELS • NATUURSTEEN • LAMINAAT • PARKE T MOZAÏEK • BETON • CEMENTTEGELS • VINYL

SHOWROOM I Karreweg 54 I 9870 Zulte I +32 9 242 91 70 I info@tegelcenter-vanhulle.be www.tegelcenter-vanhulle.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart