Kies voor kwaliteit en een project zonder zorgen

Kies voor kwaliteit en een project zonder zorgen

Bouwbedrijf Algemene Bouwwerken Dirk Bradt is in 1980 opgericht door mijn vader en in 1990 nam ik, Dirk Bradt, de fakkel over om de zaak verder uit te bouwen tot wat deze vandaag is. Sinds 1 januari 2006 is ons modern, goed uitgerust bedrijf in De Pinte, geëvolueerd van een eenmanszaak tot een volwaardige naamloze vennootschap. Wij zijn voor villa, woning en appartementen thuis in algemene bouwwerken, nieuwbouw, verbouwingen, vloer- en wandtegels en klinkers.

Uw aannemer voor woningbouw en villabouw

Aannemer Algemene Bouwwerken Dirk Bradt is sterk in het bouwen van droomwoningen in moderne, cottage, klassieke of andere stijl, volledig volgens uw wens. Dirk Bradt is een ervaren metser van uw ruwbouw.

Wilt u bouwen aan een energiezuinige woning? Wij kennen alles van passief bouwen, ecologisch bouwen, energiezuinig bouwen. Een passiefhuis staat voor een uiterst energiezuinige woning met een aangenaam binnenklimaat, van zomer tot winter en dit met een minimaal verwarmingssysteem. In een passiefhuis hoef je bijna niet meer actief te verwarmen, vandaar de naam ‘passief’. Wij bouwen uw energiezuinige woning!

Uw aannemer voor appartementsbouw

Bouwbedrijf Algemene Bouwwerken Dirk Bradt is na drie decennia al lang niet meer aan zijn proefstuk toe voor appartementsbouw of residentiebouw. Wij bouwen alle mogelijke bouwstijlen tot maximum 4 bouwlagen en zijn ook gespecialiseerd in energiezuinige BEN-appartementen (Bijna Energieneutraal Bouwen). Met plan zorgen wij voor een offerte op maat. Samen met architect, bouwheer en aannemer volgen wij uw project volledig op.

Uw aannemer voor verbouwingswerken

Of u nu kleine of grote verbouwingswerken op de planning hebt staan, u kunt hiervoor aankloppen bij Algemene Bouwwerken Dirk Bradt. Een bijgebouw bouwen, een bestaande woning verbouwen, een muur of gevel uitbreken, interne aanpassingen, een gedeelte bijbouwen, een binnendeuropening verplaatsen of grotere ingrepen: laat het aan ons over. Ik ben als zaakvoerder ook steeds aanwezig op uw werf!


ALGEMENE BOUWWERKEN NIEUWBOUW • VERBOUWING VLOER • WANDTEGELS • KLINKERS

Nazarethstraat 43 A, 9840 De Pinte T. 09 281 11 44 – M. 0475 23 17 90 – info@dirk-bradt.be – www.dirk-bradt.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart