Greenagers

Greenagers

“Planten in huis hebben is niet enkel gezond, ze kleden elke ruimte mooi aan. Het in stand houden van planten daarentegen is niet iedereen gegeven. Hiervoor bieden we een gepaste, maar zeker ook een decoratieve oplossing.” vertelt ons Benoît Deraedt, bedrijfsleider van Greenagers. Aquarella, het moederbedrijf achter Greenagers, herbergt talloze jaren expertise op het vlak van planten op hydrocultuur. In de serres te Destelbergen, met een oppervlakte van 8000m², worden heel het jaar door planten gekweekt op water in plaats van aarde. Deze techniek biedt heel wat voordelen.

Planten zijn vandaag alomtegenwoordig. We zien ze op kantoor, in publieke plaatsen, op televisie,… en waarom niet bij jou thuis? Het bedrijf te Destelbergen kweekt hydrocultuurplanten en is groothandelaar in plantenbakken op de Europese markt. Vanuit deze activiteit plaatst en onderhoudt ze plantendecoraties in honderden kantoren over heel België. Nu wil ze zich met Greenagers ook richten naar de eindgebruiker.

Planten hebben een positief effect op de mens en diens omgeving. Ze zijn luchtzuiverend en zijn van grote decoratieve waarde. Op die manier vinden ze hun weg meer en meer naar onze (woon)kamers. “We zijn er ons van bewust dat niet iedereen even groene vingers heeft. Met onze planten op hydrocultuur brengen we een oplossing aan waarmee iedereen overweg kan. Met een handige watermeter kan je met name op ieder moment de waterstand controleren van je plant. Gedaan met je plant teveel, of net te weinig, water te geven.” Planten op hydrocultuur bieden wel meer voordelen, zo hoef je die nooit te verpotten, hebben ze een langere levensduur en zijn ze minder vatbaar voor ziektes.

Iedere eerste woensdag van de maand, telkens tussen 15 en 20u, houdt het bedrijf een popup. “We stellen ons bedrijf open voor iedereen die wenst rond te dwalen in onze serres. Je kan gerust een plant uitkiezen. We hebben ook een ruim assortiment aan plantenbakken. Bovenop assembleren we het geheel waardoor je verder niets hoeft te doen. Enkel genieten van je plant.“

Alle info vind je terug op www.greenagers.be of neem contact op via onze facebook-pagina.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart