Een hart voor hout

Een hart voor hout

Wij zijn er trots op een beroep als het onze te mogen uitoefenen en dat willen we onze klanten laten zien en voelen!

Pro4Wood is ontstaan uit het samengaan van de houtverwerkende bedrijven van Patrick Verliefde en Kevin Ost-Hendrik Hutse. Dit team van schrijnwerkers combineert ervaring met jeugdig enthousiasme. Klantgerichtheid, goede afspraken, een persoonlijke aanpak en het gebruik van hoogkwalitatieve materialen staan centraal in onze manier van werken.

Wij staan immers garant voor de perfecte afwerking van al uw daktimmerwerken (incl. dakisolatie en dakbedekking) voor zowel nieuwbouw als renovatie van villabouw, landelijke woningen en appartementsgebouwen.

Tevens verzorgen we al uw gevelbekleding in Trespa-volkern, Eternit en een groot aantal profielen in hout. Dit in combinatie met isolatie en een houten kader met waterwerend scherm zorgt voor zorgeloos genieten én een perfecte afwerking van uw droomgevel.

Daarnaast heeft ook houten, PVC en aluminium buitenschrijnwerk voor ons geen geheimen meer. Voor houten buitenschrijnwerk vertegenwoordigen wij de firma Pouleyn als zelfstandig verdeler. De plaatsing ervan gebeurt steeds door eigen personeel. Wij verzorgen ook al uw binnenschrijnwerk zoals houten trappen en binnendeuren, isolatie-en gyprocwerken en totale zolderinrichtingen. Door nauwkeurig maatwerk en het gebruik van natuurlijke materialen creëren we een aangename en warme sfeer bij u thuis.

Ook voor het bouwen en/of ontwerpen van poolhouses in alle mogelijke stijlen en afwerkingen, carports, houten bijgebouwen, tuinpoorten en sectionaalpoorten bent u bij ons aan het juiste adres.


CONTACTEER ONS

0495 20 83 08 (Patrick)

www.pro4wood.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart