Een dak boven je hoofd…

Een dak boven je hoofd…

Bij D-Dak is de stelling “een dak boven je hoofd hebben” geen loze belofte. Wij verzorgen in samenspraak met u en/of uw architect al uw dakwerken voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Door onze jarenlange ervaring en het werken met hoogkwalitatieve producten én bekwame vaklui willen wij de droom van onze klanten werkelijkheid zien worden. Kwaliteit en klantentevredenheid staat voor ons op de eerste plaats!

Het plaatsen van platte daken of hellende daken, gevelbekleding of dakrenovatie hebben voor ons ervaren team geen geheimen meer.

Platte daken

We verzorgen platte daken met roofing of EPDM voor uw renovatie- of nieuwbouwproject om een feilloze afwerking te garanderen. Indien nodig zorgen wij ook voor het isoleren van uw plat dak.

Hellende daken

Wij plaatsen uw hellend dak met alle soorten pannen en leien. U kan tevens bij ons terecht voor al uw zinkwerken.

Gevelwerken

Wilt u uw gevel renoveren of een nieuwe look geven? Wij plaatsen vakkundig verschillende soorten gevelbekledingen (sidings, leien, hout, …). Een bijkomend voordeel van deze gevelwerken is dat je je muur ook meteen kan isoleren. Wij geven u graag advies over de mogelijke opties.

Renovatiewerken

Is uw huidig dak aan vernieuwing toe? Wij bekijken samen met u de mogelijkheden om uw dak te renoveren binnen uw budget. Wij plaatsen vaak sarkingdaken waarbij de isolatie aan de bovenzijde van de draagconstructie zit. Dit is een efficiënte manier van isoleren en de kans op koudebruggen wordt beperkt tot een minimum aangezien het isolatiemateriaal bestaat uit platen die doorlopend gelegd worden.

Kort samengevat, wij hebben een oplossing voor al uw dakwerken!


Dirk Vandercoilden Kapelstraat 1, 9688 Maarkedal 0475 31 77 81

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart