Decxan Plastics doet het voor jou!

Decxan Plastics doet het voor jou!

Decxan Plastics bv is uw betrouwbare partner voor al uw buitenschrijnwerk in uw verbouwing, renovatie of nieuwbouw. Wij leveren en plaatsen kwaliteitsvolle deuren en ramen, zowel in aluminium als in PVC en hout tegen zeer concurrentiële prijzen. De plaatsing ervan gebeurt steeds door onze eigen plaatsingsdienst.

Zowel de keuze van het materiaal van nieuwe ramen en kozijnen is heel belangrijk. Wij helpen u graag een handje met het maken van de juiste keuze van het materiaal voor uw ramen en deuren en zorgen voor de correcte plaatsing ervan.

Tegelijkertijd plaatsen wij, indien gewenst, rolluiken, (zonne)screens en schuifhorren op bestaande of nieuwe ramen/deuren.

Wij komen graag bij u langs of ontvangen u graag in onze showroom om u verder te informeren over onze diensten en u van een vrijblijvende offerte te voorzien.


Decxan Plastics Bekemolen 1, 9700 Oudenaarde 09 279 78 61 | decxan@telenet.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart