De juiste afsluiting voor elke klant

De juiste afsluiting voor elke klant

Van statige poort tot waterdichte toegangscontrole

Wil je met een afsluiting je priv ruimte afschermen van nieuwsgierige blikken? Of wil je je woning of je bedrijfsterrein beschermen tegen ongewenste bezoekers? Afsluitingen Wille heeft meer dan 50 jaar ervaring in het plaatsen van hekwerken en poorten. Drie pijlers zijn daarbij ontzettend belangrijk: kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid.

Afsluitingen Wille staat garant voor een professionele installatie. In functie van jouw wensen en jouw budget, zoeken we naar de meest geschikte beveiligingsoplossing. Je afsluiting wordt geplaatst door ervaren vakmensen die geregeld bijscholing krijgen en opleidingen volgen over de nieuwste systemen. Daardoor kunnen we je hoogwaardige beveiligingsoplossingen bieden zoals de nieuwste gaas- en paneelafsluitingen, draai- en schuifpoorten, draaitrommels, detectiesystemen, slagbomen en toegangscontroles, …

We plaatsen onder andere high security omheiningen bij kerncentrales, psychiatrische instellingen en penitentiaire complexen en we installeren ook afsluitingen bij sportclubs, bedrijven en particulieren. Met ons team van 35 medewerkers, waaronder ervaren elektriciens en installateurs, waarborgen wij een hoge kwaliteit aan scherpe prijzen.

Afsluitingen Wille nv

Mannebeekstraat 23
(I.Z. 2 “Vijverdam”)

8790 Waregem, West Vlaanderen info@afsluitingenwille.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart