Binnen- én buitenafwerking door één aannemer … een professional aan het werk!

Binnen- én buitenafwerking door één aannemer … een professional aan het werk!

Overweegt u renovatiewerken te laten uitvoeren, binnen én/of buiten? Dan bent u bij PDS aan het juiste adres. Door de jaren heen is PDS synoniem geworden voor een klantgerichte en persoonlijke aanpak!

PDS binnenafwerking verzorgt de uitvoering, coördinatie en opvolging van jouw project. Wij voorzien zowel je nieuwbouw als renovatie van wanden, plafonds, schrijnwerk en schilderwerken. Hiernaast pakken we ook jouw buitenschilderwerken, tuinaanleg, aanleg van opritten en terrassen en de inrichting van parkings aan.

Wij streven steeds naar het leveren van een kwalitatieve en professionele dienstverlening, volledig afgestemd op jouw wensen, doelstellingen en budget. Dit doen we aan eerlijke en transparante prijzen en voorwaarden. Daarnaast willen we je de kopzorgen ontnemen door 1 aanspreekpunt te zijn voor jouw project. Samen met onze vakmensen, partners en ervaring bezitten we alle know-how om je project tot een goed einde te brengen. Tot slot vinden we een goede en duidelijke communicatie erg belangrijk.

Aarzel niet om contact op te nemen!


PDS GROUP BV Ruim 25 jaar ervaring. Uw aannemer voor binnen- en buitenafwerking in Vlaanderen. Mooi wonen was nog nooit zo gemakkelijk! Bij PDS Group BV kan u terecht voor: • Binnen- en buitenschilderwerk • Algemene schrijnwerken • Pvc, hout en alu ramen en deuren • Tuin – en terrasaanleg Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte en wij helpen u graag verder.  info@pdsgroup.be  +324 99 23 54 29 of +324 97 47 22 25  PDS Group Afwerkingsbedrijf

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart