Royal Botania – Butler Outdoor Side Table

Royal Botania – Butler Outdoor Side Table

Butler outdoor bijzettafel is een reeks moderne lage tuintafels ontworpen door Kris Van Puyvelde voor Royal Botania all-weather meubelbedrijf, België. Het is opmerkelijk dat de allereerste bijzettafel van Royal Botania – bijna 30 jaar geleden gelanceerd – Butler heette. Tegenwoordig heeft Royal Botania de naam gerecycled en het originele teakhouten frame geüpdatet naar roestvrij staal. Bovendien is het tafelframe verkrijgbaar in 5 kleuren en 2 verschillende hoogtes. Vervolgens kunt u uw Butler-tafelblad specificeren in een duizelingwekkend scala aan aantrekkelijke materialen en afwerkingen. Bovendien zijn Butler moderne lage tuintafels gemaakt van hoogwaardige tuinmeubelmaterialen. Dit zorgt er dus voor dat het meubilair geschikt is voor een leven lang dagelijks gebruik in hoogwaardige woon- en horecaomgevingen.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart