Roda – MAMBA

Roda – MAMBA

Gebogen lay-outs verwelkomen en omhullen, alsof ze in de lucht hangen. MAMBA is de nieuwe collectie gestoffeerde banken van Rodolfo Dordoni, gekenmerkt door diep comfort en origineel design. De modules hebben verschillende vormen, lineair of vijfhoekig, en kunnen in elkaar worden gepast om klassieke arrangementen te vormen of onverwachte lengtes te verkrijgen. De rugleuningen leunen lichtjes en openen de hoek die ze maken met de zitting. De constructies staan op onopvallende cilindrische voeten. Deze gestoffeerde lijn demonstreert ervaren en uitstekende Italiaanse productie. De structuur van de MAMBA is gemaakt van aluminium lamellen. De rugleuningen haken vast door middel van een bajonetsluiting. In MAMBA-samenstelling kunnen alle zijden van zowel lineaire als vijfhoekige modules worden uitgerust met kortere rugleuningen, terwijl één zijde van de vijfhoek speciaal is gemaakt voor de langere rugleuning.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart