Atelier vierkant – Potten Model OD

Atelier vierkant – Potten Model OD

De biologische EM serie is aangeplant met Rhus typhina dissecta in het rustige dorpje Ilpendam, even ten noorden van Amsterdam. De kenmerkende belijning en verfijning van deze modellen geven het terras een aura van elegantie, een luchtig gevoel. Hierdoor wordt de gemeenschap tussen ‘hard’ en ‘zacht’ een gevoelde aanwezigheid. Bovendien speelt elk van de gekozen plantsoorten zijn eigen rol in een groter scenario. zodat de Rhus typhina Dissecta een natuurlijke afscheiding langs het terras creëert en de Carex comans bronsbladig een spel van elkaar kruisende gouden lijnen creëren dat de belijning van de potten verbetert. In hetzelfde perspectief vormt de stam van Ficus carica een uniek beeld in OD potten. De arrangementen van Karin zijn geïnspireerd op de kunst en de stijl van Hollandse Meesters, de meest briljante schilders van de Nederlandse Gouden Eeuw.


Start typing and press Enter to search

Shopping Cart