MENU échasse

MENU échasse

De Duitse designer Theresa Arns ontwierp voor Menu een bijzondere en unieke vaas: de Échasse Vaas. Het druppelvormige mondgeblazen glas rust op een filigraan frame, wat zorgt voor een bijzonder edele uitstraling.

Een vaas op stelten

Het Franse woord " échasse " betekent stelten, wat verwijst naar de vier steltenachtige poten die de vaas ondersteunen. Deze zijn gemaakt van massief messing en omringen het onderste, bolvormige deel van het vat. Door de dunne stelten is de vaas licht verhoogd en daardoor ideaal voor de vloer, tafel of dressoir, afhankelijk van het formaat waarin u de vaas kiest.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart