Meubelen Ter Schoote 2.000 m2 woonkunst op maat

Meubelen Ter Schoote 2.000 m2 woonkunst op maat

Meubelen Ter Schoote combineert als geen ander oude en nieuwe stijlen tot verrassende en vernieuwende creaties. Door te creëren met passie, verlegt dit familiebedrijf al decennia lang de grenzen van de meubelmakerij.

De meest veeleisende klant vindt hier een totaalaanbod van klassieke en moderne meubelen, raamdecoratie en (her)stoffering van zitmeubelen…

Het aanbod van familiebedrijf Ter Schoote is gevarieerd en wordt constant actueel gehouden, al meer dan 35 jaar.

Op maat van de klant maakt men elk interieurelement van een klassieke boekenkast tot een hedendaagse dressing.

Zaakvoerster An Waterschoot is  als binnenhuisarchite, uitstekend vertrouwd met klassieke meubelen zoals een ‘good old’ Chesterfield, maar zij speelt eveneens flexibel in op de vraag van de klant die op zoek is naar een moderne wandkast  voor hifi, tv en ander hedendaags comfort.
Het wordt allemaal op maat gemaakt in massief eikenhout of kerselaar.

Of het nu gaat om een renovatie of een nieuw interieur. iedereen krijgt hier het nodige advies. Elk interieurelement wordt op maat van de klant thuis geleverd en geïnstalleerd door de vakmensen van Ter Schoote.

U vindt bij  meubelen Ter Schoote ook comfortabel zitmeubilair van de betere merken. Denk maar aan een knus stoffen bijzetzeteltje van Marie’s Corner, decoratieve interieurelementen, tapijten, enzovoort.

Een bezoek aan de toonzaal is een zeer bijzondere gebeurtenis. U voelt zich er dadelijk ‘thuis’.

De toonzaal loopt letterlijk door tot in de privé-vertrekken van de familie Waterschoot. De ruimte biedt meer dan 2.000 vierkante meter aan inspiratie voor de (her)inrichting van uw interieur. Niet voor niets dat heel wat klanten hier al generaties lang graag over de vloer komen.

Heel mooi zijn ook de vele art deco (geïnspireerde) meubelen die u bij Ter Schoote aantreft. Zo zijn er prachtige kasten die wel uit dit tijdperk lijken weggeplukt, maar als u ze opendoet blijken ze op maat gemaakt voor een flatscreen. De eenvoud en de geometrische vormen van de art deco passen heel goed bij het strakke modernisme van nu.

Het hele aanbod is te veelzijdig om op onze website voor te stellen, daarom raden wij u een bezoek aan de toonzaal aan.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart