ISTOIR, when history becomes home

ISTOIR, when history becomes home

Tijdloos wonen met een knipoog naar het verleden

Istoir geeft sites en panden met historische waarde een nieuw leven. Van statige herenwoningen over kloosters tot industrieel erfgoed, we vormen ze om tot kwaliteitsvolle woonprojecten met een uniek karakter. Dat proces nemen we in handen van a tot z. Van de aankoop van een site over het ontwerp tot de reconversie en de interieurafwerking. Daarbij gaat ook veel aandacht naar duurzaam bouwen: bestaande materialen worden zo veel mogelijk hergebruikt.

Het eindresultaat zij n unieke, karaktervolle, ruime en lichtrijke woonentiteiten. Hoogwaardig en duurzaam afgewerkt, met alle hedendaagse comforteisen. Compleet met buitenruimtes waar volop rust en groen te vinden is.

Istoir maakt deel uit van Camino, een groep van twaalf bouw- en vastgoedbedrij ven waar ook Durabrik, Victor en Ecopuur onderdeel van zij n. De kennis die in de ganse groep aanwezig is, zorgt voor extra verrij king en ondersteuning.

Lees ons volledige verhaal en ontdek alle projecten op istoir.be


Kom thuis in het groen

Droomt u ervan om te wonen in een groene oase? Met het Gentse stadscentrum in uw achtertuin? Maak uw droom waar door te kiezen voor het woonproject Potuit in Sint-Amandsberg. Hier komt u thuis in de natuur, in een luxueus parkappartement of penthouse, midden in een historisch erfgoed: een neoclassicistisch herenhuis en bij horende parktuin uit het begin van de 19e eeuw.

+ 27 parkappartementen en 3 penthouses + 1, 2 of 3 slaapkamers + Wonen in een unieke parktuin + Groene, duurzame energie via eigen warmtenet + Nabij het centrum van Gent + Tijdelijk verlaagd btw-tarief van 6%

Meer info? woneninpotuit.be

Wonen op een plek met een rijk verleden

Wie woont in de voormalige koetshuizen in Wondelgem, komt thuis op een plaats met een rij ke geschiedenis. De vroegere luxestallen voor de volbloedpaarden worden gerenoveerd tot een tij dloos woonproject, gekenmerkt door licht en ruimte, door groen en comfort. Deze authentieke koetshuizen horen bij een romantisch, honderdjarig landhuis, waarvan het uitgestrekte park uw achtertuin wordt.

+ 12 wooneenheden met behoud van authentieke bouwelementen + 3 of 4 slaapkamers + Gemeenschappelij ke tuin, bij een aantal woningen afgeschermde privé-tuin + Energiezuinig wonen dankzij geothermische verwarming + Gedurende 5 jaar 100% korting op de onroerende voorhe— ng + Tij delij k verlaagd BTW-tarief van 6%

Meer info? istoir.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart